MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor 8. bölüm ekrana geldi

Hem güldüren hem de romantizm rüzgarları estiren dizi Acil Aşk Aranıyor 8. bölümü ile ekranlara bomba gibi düştü. Merakla beklenen Acil Aşk Aranıyor son bölümünde Medyum olduğunu iddia eden bir kadın, bir takım şikayetlerle hastaneye geldi.

Show TV'nin başrollerini; Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, Sinem Uçar, Gökhan Soylu ve Serkan Öztürk'ün paylaştıkları sevilen dizisi "Acil Aşk Aranıyor" bu akşam da romantizmin tavan yaptığı bir bölümle ekrana geldi.

Dizinin bu bölümünde; medyum olduğunu iddia eden ve bazı şikayetlerle hastaneye gelen bir kadın, sözleriyle Nisan'ı etkisi altına aldı ve ona aşkının peşinden koşmasını tembihledi. Nisan kadının sözlerine uydu fakat işlerin sarpa sarması sonucu kendini olmadık bir durumun içinde buldu. Acil Aşk Aranıyor son bölümüyle 3 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Show Tv ekranlarına geldi.
ACİL AŞK ARANIYOR 8. BÖLÜMDE TANGO ATEŞİ

Nisan, tango yarışmasında Sinan'la yaptığı büyülü dansın etkisinden çıkamamışken, Özge'nin hala aralarında olduğu gerçeğiyle bir kere daha yüzleşmek zorunda kaldı. Sinan ise, Nisan'ın kıymetini iyice anlayarak Özge'den gitgide uzaklaştı fakat Nisan'a beklenmedik bir misafirinin
gelişiyle, Nisan için geç kalmış olabileceğini sorgulamaya başladı.

Ayla, Berzan'ın ani bir şekilde "Sınır Tanımayan Doktorlar" ekibinw katılarak Gine'ye gitmesinin şaşkınlığı ve üzüntüsü içerisinde, ondan haber almayı beklemekteydi. Bu sırada oldukça şaşırtıcı bir sürprizle karşı karşıya kaldu. Medyum olduğunu iddia eden bir kadın, bir takım şikayetlerle hastaneye geldi. Nisan'ı sözleriyle etkisi altına alan kadın, ona aşkının peşinden koşmasını tembihledi. Nisan, kadını dinleyecek ve işlerin sarpa sarması sonucu kendini olmadık bir durumun içinde bulacaktı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler