MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor son bölümde evlilik teklifi krizi

Sevilen dizi Acil Aşk Aranıyor 16. bölümüyle yine nefesleri kesmeyi başardı. Kısa sürede reytinglerde üst sıralarda yer alan Acil Aşk Aranıyor son bölümün evlilik teklifi hazırlığı vardı. Peki, evlilik teklifi hazırlığında olan kimdi?

Merakla beklenen Acil Aşk Aranıyor 16. bölümüyle macera kaldığı yerden devam etti. Bir önceki bölümde yaralı yüzlü adam yüzünden kabus dolu günler geçiren Nisan, Acil Aşk Aranıyor son bölümünde romantizm dolu anlar yaşadı. Med Yapım imzalı, kadrosunda; Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, Sinem Uçar, Gökhan Soylu, Serkan Öztürk ve Sertan Erkaçan rol aldığı diz Acil Aşk Aranıyor 16. bölümü eğlence ve romantizm dolu sahneleriyle 5 Temmuz Pazar akşamı saat 21.00'de Show TV'de yayınlandı.

ACİL ARANIYOR 16. BÖLÜM ÖZETİ

Acil Aşk Aranıyor 16. bölümünde; Nisan kendisini kaçıran yaralı yüzlü adamın elinden Abidin sayesinde kurtuldu. Artık Sinan'la arasında bir engel kalmamıştı. Nisan, Berzan'ın Ayla'ya evlenme teklif edeceğini öğrenince büyük bir planlama içine girdi. Sinan'ı da bu romantik koşuşturmanın içine sürükleyecekti. Acil Aşk Aranıyor son bölümünde; Ayla, Berzan'ın kendisine evlenme teklifi edeceğini tesadüfen öğrendi. Sürekli bu anı bekledi ve giyinip süslendi. Berzan için ortam hazırlamaya çalıştı. En sonunda Berzan'dan beklediği ilgiyi bir türlü göremeyince umudunu yavaş yavaş kaybedecekti. Abidin, Berzan'ın evlenme teklifi organizasyonunun kendi restoranında yapılması için Nisan'ı ikna etti. Yardım edeyim derken yine her şeyi eline yüzüne bulaştırdı ve aksilikler peşini bırakmadı

Vitrin


En Çok Aranan Haberler