MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor son bölümde lunapark heyecanı

Show Tv'nin romantik komedi tadındaki dizisi Acil Aşk Aranıyor 10. bölümü izleyicileriyle buluştu. Acil Aşk Aranıyor son bölümüne Nisan ve Sinan arasındaki romantik sahneler damga vurdu.

ACİL AŞK ARANIYOR 10. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Show TV'nin ilgiyle takip edilen romantik komedi tadındaki dizisi Acil Aşk Aranıyor 10. bölümü ile macera devam etti. Sürpriz gelişmeleriyle herkesi ekran başına kilitleyen, Med Yapım imzalı Acil Aşk Aranıyor son bölümünde 2 sürpriz isim kadroya dahi olurken Sinan ile Nisan lunapark macerasına atıldı. Kadrosunda; Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, SinemUçar, Gökhan Soylu, Serkan Öztürk ve Sertan Erkaçan rol aldığı Acil Aşk Aranıyor 10. bölümü 1ı Mayıs Pazar akşamı Atv ekranlarına geldi.

ACİL AŞK ARANIYOR SON BÖLÜM ÖZETİ

Acil Aşk Aranıyor dizisinin 10. bölümü yine romantizm ve kahkaha doluydu.Ayla ve Berzan'ın zaten bozuk olan araların tam düzelecekken yeniden açıldı. Nisan'la Sinan lunaparkta romantik bir gün geçirdiler. Nisan ve Sinan, mers virüsü şüphesiyle karantina altına alınan odada "belki de öleceğiz" duygusuna kapılarak, romantik bir yakınlaşma yaşamaktaydılar. Bu sırada test sonuçları geldi ve hastada virüs olmadığı ortaya çıktı. Ayla'nın talimatıyla hemen hastaneye gelen Abidin, sevgililik oyunu sürdürerek Nisan'ı bir kere daha Sinan'dan uzaklaştırmayı başardı.Sinan, Nisan'ı ne pahasına olursa olsun Abidin'e kaptırmama kararı alır ve izin günlerinde Nisan'ı lunaparka davet etti. Nisan, Ayla'nın tüm uyarılarına rağmen ondan gizli bu daveti kabul etti ve ikili lunaparkta eğlenceli, bir o kadar romantik bir gün geçirdi.

Ayla ve Berzan'ın hala açık olan arası, Berzan'ın Ayla'yı akşam yemeğine davet etmesiyle biraz olsun düzeltti. Fakat yemekte yaşayacakları büyük bir tartışma, ikilinin yeniden birbirlerinden kopmasına neden olacaktı.

Pazar akşamları yayınlanan Acil Aşk Aranıyor 10. bölümünden itibaren rol olacak olan oyunculardan Sedef Şahin 'İpek', Emre Yanık da 'Ali' karakterini canlandıracak. Tıp fakültesi son sınıf öğrencileri olan İpek ve Ali; Nisan (Duygu Yetiş), Sinan (Serhat Teoman), Ayla ve Berzan'ın görev yaptıkları hastaneye stajyer olarak gelecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler