MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor son bölümde nefes kesen sahne

Sevilen Show Tv dizisi Acil Aşk Aranıyor 19. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin ekrana gelen son bölümünde Nisan'ın aile yadigarı yüzüğü kaybetmesi ortalığı karıştırdı. İşte, Acil Aşk Aranıyor son bölümünde yaşananlara dair detaylar!

ACİL AŞK ARANIYOR 19. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Sevilen romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor'un ekrana gelen son bölümünde yine renkli sahneler vardı. Eğlenceli senaryosu ve dinamik kadrosuyla gönüllerde taht kuran dizi 19. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktor; Nisan ve Sinan'ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini ekrana getiren Acil Aşk Aranıyor son bölümünde kendisini sevdiğini adamın annesine sevdirmek isteyen Nisan için işler iyice çığrından çıktı. Kendisini sevimli göstermek isteyen Nisan, Sinan'ı annesinin gönlünü kazanmak isterken, arka arkaya gelen aksilikler, tam tersi bir duruma neden oldu. Başrollerini Serhat Teoman ve Duygu Yetiş'in paylaştığı Acil Aşk Aranıyor 19. bölümü 18 Ekim Pazar akşamı Show Tv'de kaldığı yerden devam etti.

ACİL AŞK ARANIYOR 19. BÖLÜM ÖZETİ

Acil Aşk Aranıyor son bölümünde; yaşadığı kötü günleri Sinan sayesinde geride bırakan Nisan, bu kez kaynana krizi yaşadı. Tesadüfen tanıştığı ve yaşadıkları olaylardan sonra Türkan ile kanlı bıçaklı düşman olan Nisan, kendini sevdiği adamın annesine sevdirebilmek için her şeyi yapmaya kararlıydı. Ancak, bu hiç kolay olmayacaktı. Nisan'ın sempatik görünmek adına yaptığı sürprizler; olayların çığrından çıkmasına neden oldu. Türkan'ın Nisan nefreti daha da artmasına neden oldu. Tüm bunlardan haberi olmayan Sinan ise Acil Aşk Aranıyor 19. bölümünde annesiyle tanıştırma hayalleri kurmaktaydı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler