MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor 18. bölümü ile yeni sezona başladı

Acil Aşk Aranıyor yeni sezonu 18. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen Acil Aşk Aranıyor yeni sezon ilk bölümünde hem eğlenceli hem de romantik sahneler vardı. İşte, Acil Aşk Aranıyor 18. bölümünde yaşananlar!

Geçtiğimiz sezonun sevilen dizilerinden Acil Aşk Aranıyor yeni bölümleriyle yeni sezona da damga vurmaya devam ediyor. Nefes kesen sezon finaliyle izleyicilerini merakta bırakan Acil Aşk Aranıyor dizisi 18. bölümü ile yeniden izleyici karşısına çıktı. Yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan'ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini ekrana getiren dizinin yeni sezon ilk bölümünde; Nisan yaşadığı kötü günlerden sonra Sinan'ın sayesinde yeniden hayata tutundu. Başrollerini Serhat Teoman ve Duygu Yetiş'in paylaştığı Acil Aşk Aranıyor 18. bölümü 4 Ekim Pazar akşamı yayınlandı.

ACİL AŞK ARANIYOR 18. BÖLÜM ÖZETİ

Acil Aşk Aranıyor yeni sezon ilk bölümümde; Nisan için kötü günler geride kaldı! Nisan yaşadığı kötü günlerden sonra Sinan'ın sayesinde yeniden hayata tutundu. Hiç beklemediği bu destek Nisan için çok önemliydi. Sinan'la olan ilişkileri hayal ettiğinden bile daha güzel gitmekteydi. Mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağını düşünüyordu. Ta ki Türkan'la tanışana dek... Tesadüfen tanıştığı ve yaşadıkları olaylardan sonra Türkan'dan nefret eden, Nisan kadından olabildiğince uzak durmaya çalışmaktaydı. Hatta Türkan'la aynı şehirde bile kalmak istememekteydi. Fakat sürpriz bir şekilde Türkan'ın Sinan'ın annesi olduğunu öğrendi. Bundan sonra ne yapıp edip kendini Türkan'a sevdirmek zorundaydı. Tüm bunlar olurken hastanede işe başlayan Zeynep ve Özgür arasında da bir yakınlaşma başladı.Zeynep Özgür'e her şeyini anlatırken Özgür'ün Zeynep'ten sakladığı çok büyük bir sır vardı. Zeynep bu sırrı öğrenirse Özgür için hiçbir şey aynı kalmayacaktı!

ACİL AŞK ARANIYOR**YENİ SEZON DEĞİŞİKLİKLERİ**

Eğlenceli senaryosuyla sevilen dizilerden olan Acil Aşk Aranıyor'un yeni sezonunda bazı değişiklikler var. Rojda Demirer'in hayat verdiği Ayla karakteri, 2. sezonda olmayacak. Ancak, "Survivor All Star" yarışmasıyla adından söz ettiren Serenay Aktaş, "Acil Aşk Aranıyor" dizisinin kadrosuna dahil oldu. Genç oyuncu, başrolü Serhat Teoman ve Duygu Yetiş'in paylaştığı dizide Zeynep karakterini canlandıracak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler