MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor oyuncusunda şaşırtan paylaşım

Show Tv'nin renkli dizisi Acil Aşk Aranıyor ekibinden ayrılık haberi geldi. Romantik Komedi Acil Aşk Aranıyor'da Ayla karakterine hayat veren Rojda Demirer, ayrıldığını sosyal medyadan duyurdu.

Romantik komedi tadındaki Acil Aşk Aranıyor yeni sezon çekimlerine başlamadan ekipten ayrılık haberi geldi. Başrollerini Serhat Teoman ve Duygu Yetiş'in paylaştığı Rojda Demirer, Tıraşoğlu, Gökhan Soylu, Sinem Uçar ve Serkan Öztürk gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Acil Aşk Aranıyor'da Ayla karakterini canlandıran Rojda Demirer, diziye veda ettiğini ve yeni sezonda yer almayacağını sosyal medya hesabından sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. İşte, Rojda Demirer'in Acil Aşk Aranıyor ekibine teşekkür ederek sonlandırdığı o yazı!

"ARTIK DİZİYE KATKIM OLMAYACAĞINDAN"

"Acil Aşk Aranıyor'un yeni sezonunda olmayacağımı duyurur, beraber çalıştığım oyuncu arkadaşlarım, ekibim ve Med Yapım'a çalıştığım süre boyunca verdikleri destek için teşekkür ederim. Hiçbir sorun ya da mutsuzluk olmadığını, sadece hikayemin artık diziye bir katkısı olmayacağından ötürü bu kararı aldığımızı belirtmek isterim. Bütün Acil Aşk Aranıyor ekibine teşekkürlerimle."

ACİL AŞK ARANIYOR SEZON FİNALİNİ NASIL YAPMIŞTI?

Acil aşk Aranıyor sezon finali olan 17. bölümünde; Berzan'ın Ayla'ya yapacağı evlilik teklifinin fiyaskoyla sonuçlanmasından sonra Sinan da Nisan'a evlenme teklifi etme planları yaptı. Sinan'ın Nisan'a nasıl bir evlilik teklifi yapacağı merak konusu olurken, Nisan'ın korkulu rüyası kıvırcık saçlı adamın sırrı da çözüldü. Acil Aşk Aranıyor sezon finali bölümünde evlilik teklifi yapmayı hayal eden Sinan ise bir anda Nisan'ın hayatını kurtarmakla, silahlı adamı yakalama arasında seçim yapmak zorunda kaldı. Sinan, Nisan'ın hayatını kurtarabilecek mi? Berzan, hayal kırıklığına uğrattığı Ayla'nın gönlünü alabilecek mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler