MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı, 2016 yılının en çok konuşulan ismi oldu

2016 yılında sanat ve eğlence dünyasının en çok konuşulan isimleri belli oldu.Acun Ilıcalı'nın birinci olduğu listede ünlü şarkıcı Murat Boz ikinci sırada yer alırken Cem Yılmaz üçüncü oldu.

Özellikle yaptığı yarışma programlarıyla adından sıkça söz ettiren Acun Ilıcalı, medyada hakkında çıkan toplam 37 bin 989 haber ile 2016 yılı magazin gündeminin ilk sırasında yer aldı.

MURAT BOZ İLK SIRADA YER ALDI

İkinci sıraya genç kızların sevgilisi Murat Boz yer alırken, 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliğinin yanı sıra yurt içi ve dışı verdiği konserler ile sevgilisi Aslı Enver'le olan birlikteliği haberleri medyada 33 bin 312 haberle öne çıkmasını sağladı.

CEM YILMAZ ÜÇÜNCÜ SIRADA

Üçüncü sırada ise geçen yıl özellikle aşk hayatı ile magazin gündminden düşmeyen isim Cem Yılmaz yer aldı. Ünlü komedyenin yıl içinde vizyona giren filmi ile ilgili çıkan eleştiriler ve Ebru Şallı ile yaşadığı aşk dedikoduları Cem Yılmaz'ın 31 bin 479 haberle gündeme gelmesini sağladı.

DEMET AKALIN DA LİSTEDE

Her yaptığı albümle gündem olan güzel şarkıcı Demet Akalın geçen yıl özellikle sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekerken başarılı sanatçı hakkında yıl boyunca toplam 27 bin 154 haber çıktığı belirlendi. Pop müziğin kraliçesi, usta sanatçı Sezen Aksu geçen yıl içinde 40 yıllık sahne hayatına veda ederken, yeni albüm hazırlığı yapan 'Minik Serçe' ile ilgili 2016 yılında çıkan haber sayısı 21 bin 246 oldu.

YILA DAMGA VURAN ÜNLÜLER

Televizyon, internet ve yazılı basında çıkan haberlerin incelenmesiyle oluşan listeye göre, geride bıraktığımız yıl magazin sayfalarında en çok yer alan isimler listesinin ilk on sırasında yer alan diğer ünlü isimler sırasıyla; yaptığı sosyal medya paylaşımları ve ailesi ile ilgili çıkan haberlerle gündemde olan İbrahim Tatlıses, yıl içinde evlenmesinin yanısıra çektiği televizyon dizisi ile çok konuşulmayı başaran yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Çağrı filminde Hz Hamza'yı oynayacağı konuşulan, evliliğinde yaşadığı sorunlarla sıkça gündeme gelen Kenan İmirzalıoğlu, Erhan Çelik ile evlenmesi de boşanması da gündem olan Gülben Ergen, nişanlanması, çıkardığı albüm, konserler ve açıklamaları ile medyada adından söz ettirmeyi başaran Hande Yener olarak tespit edildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler