MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı Survivor'da destek verdiği ismi açıkladı

Acun Ilıcalı, yıllardır ekranlara damga vuran yarışması 'Survivor'hakkında şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Acun Ilıcalı, 10 yıldır ekrana gelen Survivor tarihinde sadece bir yarışmacıya destek verdiğini dile getirdi.

Tv 8 kanalının sahibi, en iddialı yarışmaların yapımcısı Acun Ilıcalı, Survivor hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. Ekranların fenomen yarışması Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın yıllar sonra gelen bu itirafı şaşırttı. Ünlü Tv yapımcısı, 10 yıldır ekrana gelen Survivor tarihinde sadece bir yarışmacıya destek verdiğini dile getirdi. 10 yıl önce ilk Survivor'ını çeken Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında finale çıkan Derya Durmuşlar'ı desteklediğini açıkladı. Ünlü sunucu, verdiği desteği şu sözlerle anlattı: "Survivor'da en unutamadığım gündü. Final Türkiye-Yunanistan arasındaydı. İlk oyunu Yunan yarışmacı kazandı. İkinci yarışma da penaltı atışıydı. Sunuculuk hayatımda kendimi bu kadar kaybettiğimi hiç hatırlamıyorum. Derya kaybetmesin diye ona teknik direktörlük yapıp destek verdim. Kaybetmesin diye çok uğraştım. Şimdiye kadar tek yarışmacı tutum hatta ölümüne tutum o da Derya'ydı. "

DERYA DURMUŞLAR KİMDİR?

Survivor, Yunanistan-Türkiye yarışmasında finale kalıp Yunan rakibini yenerek yarışmada 1. olmuştur. Derya Durmuşlar, 2011 yılında Çanakkale'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiştir.

ACUN ILICALI KİMDİR?

29 Mayıs 1969'ta doğan Acun Ilıcalı, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibidir. 19 yaşında evlenen ünlü medya patronu, 4 kız çocuğu babasıdır. Beşiktaş muhabiriyken futbolcularla samimi olup özel röportajlar yapan Acun Ilıcalı, 2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurmuştur. Fear Factor, Survivor Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans, Survivor Ünlüler - Gönüllüler ve O Ses Türkiye programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2014 yılında TV8 adlı kanalı satın almıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler