MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı Survivor'da Duygu Çetinkaya'yı yayından kovdu

Acun Ilıcalı'nın iddialı Tv programı Survivor yüzleşme konseyine "Duygu Çetinkaya'nın kovulması" damga vurdu. Duygu Çetinkaya'yı canlı yayından kovmak zorunda kalan Acun Ilıcalı, seyircilerden özür diledi.

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen Survivor yüzleşme konseyinin en çok konuşulan konusu "Duygu Çetinkaya'nın kovulması" oldu. Ekranların en çok ses getiren programı Survivor'ın 2 Temmuz akşamı ekrana gelen bölümünde yüzleşme konseyi vardı. Acun Ilıcalı'nın moderatorlüğünde gerçekleşecek yüzleşme konseyinde; Survivor All Star'da başından beri bulunan yarışmacılar, yaşananları konuşup, yüzleşeceklerdi. Ancak, konseyin henüz başında Bozok ve Duygu Çetinkaya birbirine girmesi, gergin anların yaşanmasına neden oldu. Duygu Çetinkaya'yı canlı yayından kovan Acun Ilıcalı, seyircilerden özür diledi.

"BU KIZ SIRILSIKLAM AŞIK"

Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star'dan ikinci hafta elenen gönüllüler yarışmacısı Duygu Çetinkaya'nın Bozok'la tartışması 2 Temmuz akşamı ekrana gelen programa damga vurdu. Yüzleşme konseyi boyunca ani tepkilerde bulunan Duygu Çetinkaya, Acun Ilıcalı tarafından defalarca uyarıldı ancak yinede davranışlarına devam etti. Sinirlerine hakim olamayan Duygu Çetinkaya, kadın düşmanı olarak suçlarken, Bozok ise ilginç bir şekilde "Bu kız sırılsıklam aşık" diyerek herkesi güldürdü. Ancak, Duygu Çetinkaya tartışma esnasında ayağa kalkınca, olanlar oldu.

"BENİ GÖNDEREBİLİRSİNİZ"

Tartışmaya sürekli müdahale etmek zorunda kalan Acun Ilıcalı ise Duygu Çetinkaya'yı susturmanın yolunu bulamayınca gergin yarışmacıya: 'Seni nasıl susturabiliriz?' diye sordu. Duygu Çetinkaya, ortayolu bulmaya çalışan Acun Ilıcalı'nın sorusuna 'Beni gönderebilirsiniz' yanıtını vermesi, Acun Ilıcalı çileden çıktı ve Duygu Çetinkaya'yı canlı yayında stüdyodan kovdu. Acun Ilıcalı ardından seyircilerden yaşanan gerginlik için özür diledi.

DUYGU ÇETİNKAYA KİMDİR?

1986 yılında doğan Duygu Çetinkaya, liseyi Stockholm'da bitirdikten sonra Türkiye'ye gelerek İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olmuştur. Birçok dizi ve filmde rol alan Duygu Çetinkaya: "Binbir Gece" dizisinde "Sezen İncioğlu" rolüyle ve Star TV'de yayınlanan "Firar" dizisindeki "Betül" karakteri ile ekranlara gelmiştir. Televizyon dizilerinde oynarken kısa filmlerde ve reklam filmlerinde de bulunan Duygu Çetinkaya, 2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında performansıyla dikkat çekmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler