MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı'dan o isim için 5 milyon TL ödeyecek

Acun Ilıcalı, Tv 8 ekranlarına yeni bir program daha dahil ediyor. Esra Erol'la anlaşan Acun Ilıcalı, Fox TV'ye 5 milyon TL tazminat ödeyecek.

Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı, yeni yayın dönemi için kolları sıvadı ve Tv8 ekranlarında yeni isimlerle çalışmak için anlaşmalar yapmaya başladı. TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, yeni yayın döneminde reytingleri arttıracak hamleler yapmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı bu kez kranların en ünlü isimlerinden Esra Erol'la anlaştı.Fox TV'de 'Esra Erol'la' programını sunan Esra Erol'un yeni sezonda TV8'de program yapacağı belirtiliyor. Söz konusu Transfer gerçekleşirse "Esra Erol'la" programının yapım şirketi Artı Film, Fox TV'ye 5 milyon TL tazminat ödemek durumunda kalacak. Acun Ilıcalı'nın teklifi ile birlikte yine bir kanal değişlikliğine uğrayacak Esra Erol, 3 sezondur Fox TV'de program yapıyordu ancak daha önce Atv ve Star TV'de de ekrana gelmişti.

ACUN ILICALI YOLLARI AYIRIYOR

Acun Ilıcalı yeni isimlerle yeni projelere imza attığı gibi uzun yıllarıdır beraber yürüdüğü isimlerle de yollarını ayırabililyor. Acun Ilıcalı'yla yıllardır birlikte çalıştığı Hülya Avşar'ın yollarını ayırma kararında olduğu konuşuluyor. Survivor All Star ile reytingleri alt üst eden, her yaptığı işte başarıyı yakalayan Acun Ilıcalı'nın yeni yayın dönemiyle birlikte yeni yüzlerle çalışmak istediği bu nedenle Hülya Avşarla yollarını ayıracağı daha önce de gündeme gelmişti.Geçen yıllarda gündeme gelen bu iddia ikilinin iş ortaklığının devam etmesi ile yalanlanmıştı. Önümüzdeki sezon Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar ikilisinin birlikte çalışıp çalışmayacağı merak konusu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler