MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı'dan Pascal Nouma'ya bir uyarı daha

Daha önce Survivor'dan diskalifiye edilen Pascal Nouma agrasif tavırlarıyla tekrar gündeme geldi. Survivor All Star'ın agrasif ismi Pascal Nouma'ya Acun Ilıcalı'dan uyarı geldi. Ilıcalı, Pascal Nouma'ya 3. kez uyarmayacağını belirtti.

Dokunulmazlık oyunu sonrasında yarışmacıların fikirlerini alan Acun Ilıcalı, Pascal Nouma'yı agresiflikleri konusunda uyardı.

Survivor All Star Ünlüler takımında yarışan Pascal Nouma son günlerde agrasif tavırlarıyla sık sık gündeme geliyor. Önce geçirdiği sinir kriziyle sonrada ödül oyunu sırasında Turabi Çamkıran ile burun buruna gelmesiyle adadaki gergin anları arttıran Pascal Nouma'ya bu kez Acun Ilıcalı'dan müdahale geldi.

Pascal Nouma, bu hafta ilk olarak ödül oyununda yaşadığı anlar yüzünden sinirlenerek adete çılgına döndü. Ödül yarışmasında futbol oyunu çıkması üzerine kendinden emin olan Pascal Nouma oyunla birlikte kendini kaybedince arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı
Ünlüler takımından Hakan'ın "Sakin ol lütfen Pascal" demesi üzerine "Sakin olmamızı söylüyorsunuz ama nasıl kalalım? Ayağım benim hayatım, bunun için savaştık. Hep aynı!"sözleri üzerine arkadaşları Pascal Nouma'yı sakinleştirmeye çalıştı.

PASCAL NOUMA KİMDİR?

Kamerun asıllı olan Pascal Nouma, futbol kariyerine Paris Saint-Germain'in genç takımında başladı. 1993-94 sezonunda Caen'de oynadığı 32 maçta 7 gol atarak takımın en golcüsü oldu. 1994 yılında tekrar Paris'e döndü. 1997-98 sezonunda ise Gérald Baticle ile takımın en golcü ismiydi.

20 Nisan 2003 günü oynanan Fenerbahçe maçı kendi kariyeri için dönüm noktası oldu. Takımı şampiyonluğa giderken bu maçta Fenerbahçe'ye attığı gol sonrası tribünlere yaptığı Tombala hareketi kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Beşiktaş Yönetim Kurulu baskılara dayanamayarak ligin bitimine birkaç hafta kala sözleşmesini feshetti ve şampiyonluk kutlamalarına katılmasına dahi izin verilmedi. Bu hareketi ile ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 7 ay men cezası aldı. Beşiktaş'ta 43 lig maçında 22 gole imzasını atmıştır. Pascal Nouma, Türkiye'ye gelmiş en agresif yabancı futbolcular arasında yer almıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler