MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı'ya reyting şoku

Ekranların iddialı programlarının yapımcısı Acun Ilıcalı, yaz sezonunda Tv 8'i üst sıralara taşıyamadı. Acun Ilıcalı'nın TV8'inin reytinglerde Temmuz ayı itibariyle hiç birinci olamadığı iddia edildi.

Tv 8 ekranlarının sahibi Acun Ilıcalı, kış dönemindeki yüksek reytinglere yaz döneminde devam edemedi. Survivor All Star'ın final yapmasının ardından Tv 8'in izlenme oranları düştü. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği yarışmaların ekrana geldiği Tv 8, Survivor All Star ile hatırı sayılır reyting rakamlarına ulaşmıştı ancak yarışmanın bitişi, kanalı ciddi oranda etkiledi. Kış sezonunda neredeyse her gün üst sıralarda bulunan Acun Ilıcalı'nın Tv 8'i Ilıcalı yaz sezonu gelince bu sonuçların yanına yaklaşamadı.

SON BİRİNCİLİK 3 TEMMUZ'DA

İddialara göre TV8, 3 Temmuz'daki Survivor finalinin ardından, hiç birincilik kazanamadı. Acun Ilıcalı'nın jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz ve diğer programlar; Komedi Türkiye, Ninja Warrior ve Ütopya da yüksek reytinglere ulaşmaya yetmedi.

RİSİNG STAR DA İYİ BAŞLAMADI

Acun Ilıcalı'nın büyük iddialarla başlayan yeni yetenek yarışması "Rising Star" da istenilen sonucu vermedi. TV8′de ilk bölümüyle yayınlanan Demet Akalın, Gülben Ergen, Fuat Güner ve Mustafa Sandal'ın jürisi olduğu yeni müzik yarışması Rising Star Türkiye reytinglerde AB grubunda 5. sırada yer alırken, Total'de kötü bir sonuç aldı ve 17. olabildi.

ACUN ILICALI KİMDİR?

29 Mayıs 1969'ta doğan Acun Ilıcalı, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibidir. 19 yaşında evlenen ünlü medya patronu 4 kız çocuğu babasıdır. Beşiktaş muhabiriyken futbolcularla samimi olup özel röportajlar yapan Acun Ilıcalı, 2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurmuştur. Fear Factor, Survivor Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans, Survivor Ünlüler - Gönüllüler ve O Ses Türkiye programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2014 yılında TV8 adlı kanalı satın almıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler