MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Mutluluk 11. bölüm final sahnesinde şok

Fox ekranlarının sevilen dizilerinden Adı Mutluluk 11. bölümünde kriz çıktı. Ayrı maceralara atılan Batu ve Kumsal, artık birbirlerinden uzaklaşmaya başladı. İşte, final sahnesi ile izleyicileri ekran kilitleyen Adı Mutluluk 11. bölümünde yaşananlar!

ADI MUTLULUK 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Fox ekranlarının sevilen gençlik dizisi Adı Mutluluk 11. bölümü, sürprizleri ve olay gelişmeleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Kumsal ve Batu'nun İzmir'den İstanbul'a uzanan hikayesini kimi zaman duygusal kimi zamansa eğlenceli bir şekilde ekrana taşıyan Adı Mutluluk dizisinin son bölümünde ikili yine farklı maceralara atıldı. Geçtiğimiz bölümlerde annesini görme hayali suya düşen Kumsal, bir şarkı yarışmasını katılmaya karar verirken; kendi ayakları üstüne durmaya çalışan Batu kafe işletmeciliğine soyundu. Başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu'nun paylaştığı Adı Mutluluk 11. bölümü 1 Eylül Salı akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

ADI MUTLULUK 11. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk son bölümünde annesini bulmaya kararlı olan Kumsal, annesine sesini duyurmak için üniversiteler arası bir şarkı yarışmasına katılmaya karar verdi. Eren, Kumsal'a bu konuda yardımcı oldu. Onu eskilerden tanıdığı meşhur bir şarkıcının yanına götürdü: Burak Kut! Batu ise Adı Mutluluk 11. bölümünde okuldaki bir kafenin işletmeciliğine soyundu. Onun da en büyük destekçisi ise yine Sera oldu. Birlikte kafeyi kalkındırmak için planlar yaptılar. Dolunay, Kumsal'ın annesi ile ilgili gerçekleri öğrenince ona karşı yumuşamaya başladı. Ancak kendini affettiremeyince, öfkesi katlandı. Yeni bir sabotaj planı için girişimlere başladı.

ADI MUTLULUK'TA SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK

Salı akşamlarının renkli gençlik dizisi Adı Mutluluk'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Yaz dizisi olarak başlayan ancak yüksek reyting oranıyla yeni sezonda da ekranlara gelmeye devam edecek olan Adı Mutluluk dizisi, 16 Eylül itibariyle çarşamba günleri yayınlanacak. Dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, dizinin yeni gününü twitter hesabından duyurdu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler