MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Mutluluk 2. bölümde nefes kesen öpüşme

Yeni gençlik dizisi Adı Mutluluk son bölümü 30 Haziran Salı akşamı ekrana geldi. Renkli gençlik dizisi Adı Mutluluk 2. bölümünde Kumsal'ı hiç beklemediği bir anda öpen Batu, istediği yanıtı alamadı.

[ADI MUTLULUK 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!](https://www.mynet.com/adi-mutluluk-2-bolum-2-fragmani-3368336-myvideo ?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber )

Fox ekranlarına yeni bir soluk getiren Adı Mutluluk 2. bölümü eğlenceli sahneleriyle ekrana geldi. Renkli konusu ile ilgi çeken, başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu'nun paylaştığı dizinin bu bölümünde Kumsal, kurtulduğunu sandığı Batu'yu karşısında görünce kriz geçirdi ve onu polise teslim etmek için elinden geleni yaptı. İstanbul'a okumaya giden ama sosyal şartları tümüyle farklı olan iki gencin öyküsünün hikayesini anlatan Adı Mutluluk son bölümüne üniversitede başlayan uyuşmazlıklar damga vurdu. İki gencin İstanbul'da üniversite kazanmasıyla başlayan, ilgi çekici hikayesi Adı Mutluluk 2. bölümü sürpriz gelişmeleriyle 30 Haziran Salı akşamı ekrana geldi.

ADI MUTLULUK 2. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk son bölümünde; Kumsal, kurtulduğunu sandığı Batu'yu karşısında kelepçeli bir şekilde görünce şok oldu. Onu polise teslim etmek için var gücüyle çalıştı. Batu ise şikayetini geri alması için Kumsal'ı ikna etmenin yollarını aradı. Eren ve kardeşi Sera, Kumsal'a İstanbul'a alışması için yardımcı oldular. Ancak bu durumdan memnun olmayan biri vardır: Dolunay! Bu durumdan hiç hoşnut olmayan Dolunay Adı Mutluluk 2. bölümünde Kumsal'ı İzmir'e döndürmek için planlar kurmaya başladı. Vural, yeğeni Batu'nun İstanbul'da rahat bir şekilde yaşaması için elini taşın altına koydu. Bulduğu çözüm karşısında kimse gözlerine inanamadı. Batu artık bambaşka biriydi.

ADI MUTLULUK KONUSU

Adı Mutluluk; İzmir'de, yaşayan farklı karakter de, kültür de iki insanın, İstanbul'a, gitmek için can atan iki insanın hikayesini anlatıyor. Batu ve Kumsal'ın rastlantısal tanışmaları, ikilinin yeni bir hayata başlamasına neden olur. Zenginlik içinde büyüyen Kumsal ve annesinden başka kimsesi olmayan Batu'nun hayallerini ele alan Adı Mutluluk, İzmir'de başlayan İstanbul'da devam eden bir aşkın kimi zaman duygusal kimi zamansa renkli anlarını anlatıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler