MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Mutluluk 3. bölümde tehlikeli final

Fox ekranlarının yeni gençlik dizisi Adı Mutluluk 3. bölümüyle 7 Temmuz akşamı ekranlara geldi. Kumsal ve Batu'nun hayallerine ulaşmak için çıktıkları yolculuğu anlatan Adı Mutluluk 3. bölümüne Batu ve Eren'in tehlikeli yarışı damga vurdu.

ADI MUTLULUK 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Ekranların renkli dizisi Adı Mutluluk 3. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Fox ekranlarına kısa sürede damga vuran, genç kadrosuyla adından söz ettiren dizinin bu bölümünde gençler arasındaki gerginlik had safhaya çıkarken, Kumsal yine Dolunay'ın oyununa geldi ve tüm okula rezil oldu. İstanbul'a okumaya giden ama sosyal şartları tümüyle farklı olan iki gencin öyküsü Adı Mutluluk son bölümüne Batu ve Eren arasındaki yarış damga vurdu. İki gencin İstanbul'da üniversite kazanmasıyla kesişen yollarını anlatan Adı Mutluluk 3. son bölümü sürpriz gelişmeleriyle 7 Temmuz akşamı saat 21.00'de Star Tv'de ekrana geldi.

ADI MUTLULUK 3. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk son bölümünde Kumsal ile Dolunay ve Batu ile Eren arasındaki sürtüşmedaha belirgin bir hale geldi. Öyle ki bu sürtüşme sürpriz bir işbirliğine bile neden oldu. Eren, Batu ile uğraşmayı sürdürken Eren, önce Dolunay ile barışmış gibi yaptı ama aslında onu fena bir tuzağa düşürdü. Sevdiği adamı Kumsal'a kaptırma korkusu yaşayan Dolunay ise Kumsal'ı tüm üniversiteye rezil edecek bir hamle yaptı. Adı Mutluluk 3. bölümüne asıl damga vuran olay ise iki baskın karakter Eren ve Batu'nun araba yarış sahnesi oldu. Peki, bu yarışın sonunda kim ne kazanacak?

ADI MUTLULUK KONUSU

Adı Mutluluk; İzmir'de, yaşayan farklı karakter de, kültür de iki insanın, İstanbul'a, gitmek için can atan iki insanın hikayesini anlatıyor. Batu ve Kumsal'ın rastlantısal tanışmaları, ikilinin yeni bir hayata başlamasına neden olur. Zenginlik içinde büyüyen Kumsal ve annesinden başka kimsesi olmayan Batu'nun hayallerini ele alan Adı Mutluluk, İzmir'de başlayan İstanbul'da devam eden bir aşkın kimi zaman duygusal kimi zamansa renkli anlarını anlatıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler