MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Mutluluk 6. bölüm finalinde şok eden gelişme

Ekranlara yeni bir soluk getiren Adı Mutluluk son bölümü 28 Temmuz Salı akşamı ekrana geldi. Mutluluğun peşinden giden iki gencin hikayesi Adı Mutluluk 6. bölüm finaline Sera'nin şok hamlesi damga vurdu.

Renkli yaz dizilerinden Adı Mutluluk son bölümü izleyicilerinin karşısına bomba sahneleriyle çıktı. Başrollerini Ezgi Eyuboğlu, Kaan Yıldırım, Ceyhun Mengiroğlu ve Aslı Bekiroğlu'nun paylaştığı dizinin bu bölümünde Kumsal ve Batu birlikte geldikleri İstanbul'dan birlikte döndüler, ikili bu kez Batu'nun annesini İstanbul'a getirmek için yollara düştü. Adı Mutluluk 6. bölümünde bir de kavga şoku yaşandı. Eren ve Batu herkesin içinde büyük bir kavga yaptılar. Sürpriz gelişmelerin, şaşırtıcı sahnelerin bir arada olduğu Adı Mutluluk dizisinin son bölümü 28 Temmuz Salı akşamı ekrana geldi.

ADI MUTLULUK 6. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk 6. bölümünde annesini yanında aldırmayan Batu, bu işin peşini bırakmamak üzere otobüs garından geri döndü ancak Batu'yu kötü bir sürpriz beklemekeydi. Eren ve Batu'nun dostça geçindiği sahneler geride kalmıştı. Batu'nun kardeşini öptüğünü öğrenen Eren çıldırdı ve herkesin içerisinde Batu'ya saldırdı. Batu ve Eren'in herkesin içindeki büyük kavgası ortalığı toz duman etti. Kumsal ise Adı Mutluluk son bölümünde Batu'ya karşı yumuşamıştı. Öyle ki beraber geldiği annesini almak için İzmir'e giden Batu'nun peşinden gitti. Batu, bu teklifi reddedip Kumsal'a engel olmaya çalışsa da Kumsal, İstanbul'a beraber geldiği Batu'nun peşinden İzmir'e gitmeye kararlaydı. Kumsal ve Batu'nun İzmir yolculuğu izleyicilerinin keyifli sahnelerle karşılaşmasını sağladı Annesini almak için İzmir'e giden Batu hayallerini gerçekleştirebildi mi? Adı Mutluluk 6. bölümü tüm bu soru işaretlerine yanıt olacak sahneleriyle ekrana geldi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler