MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Mutluluk 7. bölümde şok kavga sahnesi

Yaz dizisi Adı Mutluluk son bölümü 4 Ağustos'ta yayınlandı. İlgiyle takip edilen dizilerden olan Adı Mutluluk 7. bölümde Kumsal ve Batu arkadaş olmaya karar verirken, Eren ve Batu arasındaki kavga ortalığı fena dağıttı.

[ADI MUTLULUK 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!](https://www.mynet.com/adi-mutluluk-7-bolum-fragmani-3382654-myvideo ?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

Fox Tv'nin yaza özel dizilerinden Adı Mutluluk son bölümü şaşırtıcı gelişmeleriyle ekrana geldi. Mutluluğun peşinden koşan iki gencin hikayesini anlatan dizinin bu bölümünde Kumsal, dostu ve aşkı arasında kaldı.Taylan'ın kızı için Kumsal'dan yardım istemesi, onu çok daha zor durumda bıraktı. Peki, Adı Mutluluk 7. bölümünde Kumsal nasıl bir karar verdi? Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu'nun paylaştığı Adı Mutluluk yeni sürprizleri, şaşırtan gelişmeleriyle 4 Ağustos Salı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarına geldi.

ADI MUTLULUK 7. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk son bölümünde;Batu, Sera'yı yanlışından döndürür. Kumsal, Sera'nın yanında ona destek oldu. Onun sağlığı için Batu'dan uzak durmaya karar verdi. Sera ise iki aşkın arasına girdiğini düşünerek geri çekildi. Dolunay, Eren'e Kumsal'dan vazgeçmesi için son bir şans verdi. Ancak öfkesine yenik düşen Dolunay, Eren'i herkesin içinde rezil etti. Batu çalışmak zorundaydı. Eren, herkesi toplayıp Batu'nun çalıştığı mekana gitti. İkili arasındaki gerilim tırmandı. İkisi bu durumu birebirde kavga ederek çözmeye karar verdiler. Adı Mutluluk 7. bölümünde Eren ve Sera'nın, Kumsal ve Batu'ya bir itirafları oldu. Bu itiraflar bütün dengeleri değiştirecekti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler