MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Mutluluk 9. bölümde nefes kesen final

Fox ekranlarının sevilen dizisi Adı Mutluluk son bölümüyle yine izleyicilerini ekran başına bağlamayı başarırken, sürpriz gelişmeleriyle şaşırttı. İşte, şaşırtıcı bir biçimde final yapan Adı Mutluluk 9. bölümünde yaşananlar!

Adı Mutluluk 9. bölümü gençlerin yeni bir maceraya sürüklendiği sahneleriyle ekrana geldi. İzmir'den İstanbul'a hayalleri için giden Kumsal ve Batu'nun hikayesini ele alan dizinin bu bölümünde Batu, Tatlı'nın derdinin başka olduğunu sonunda anladı ve bir plan yaptı. Tatlı, Batu'nun oyunları sonrasında neden Batu'dan intikam almak istediğini açıkladı. Kadrosunda Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Zeynep Bastık, Ceyhun Mengiroğlu gibi genç oyuncuların bulunduğu Adı Mutluluk son bölümü sürprizlerle dolu yeni gelişmeleriyle 18 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarına geldi.

ADI MUTLULUK 9. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk son bölümünde; Kumsal, Batu'nun gerçek kişiliğinden şüphe etmeye başlamıştı. Batu'nun Özlem'e zarar vermiş olma ihtimali onu korkuttu ve Batu'yu araştırmaya başladı. Batu, Tatlı ile olan münasebetini bitirmek için kolları sıvadı. Ne olursa olsun onun karşısına çıkacaktı. Arkadaşları, bu zorlu yolculukta Batu'nun yanında olmaya karar verdi. Hep birlikte Tatlı'nın kaldığı otele gidip onun odasına sızacaklardı. Adı Mutluluk 9. bölümünde Eren ise Kumsal'ın neden herkese karşı öfkeli olduğunu merak etti. Kumsal'ın canının annesiyle ilgili bir konuya sıkkın olduğunu düşündü. Bu konuyu çözmek için bir yolculuğa çıktı. Dolunay da bu yolculukta Eren'i yalnız bırakmamakta kararlıydı. Eren'in neyin peşinde olduğunu bulacaktı. Tatlı en sonunda neden Batu'dan intikam almak istediğini açıkladı. Özlem'in başına gelenler herkesi şoke etti. Bir ölüm kalım oyunu başladı ancak oyunun sonu, beklediği gibi kötü gitmedi. Adı Mutluluk 9. bölümün en çok konuşturan sahnesi ise Kumsal'ın annesiyle ilgili gerçeklerin ortaya çıktığı andı, annesi yaşıyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler