MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Mutluluk yeni bölümleri için flaş karar

Fox ekranlarının sevilen dizisi Adı Mutluluk yeni bölümleriyle artık çarşamba günü ekranlarda. Yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan Adı Mutluluk 13. bölümü, Aşk Yeniden dizisinin başlayacak olması nedeniyle 16 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Fox'un yaz sezonunda ekranlarda yer almaya başlayan dizisi Adı Mutluluk'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Yaz dizisi olarak başlayan ancak kısa sürede elde ettiği başarıyla adından söz ettiren Adı Mutluluk, yeni sezonda da devam edecek. Ancak, başından beri salı günü yayınlanan dizinin günü değişecek. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği ve başrollerinde Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım'ın yer aldığı gençlik dizisi Adı Mutluluk, 16 Eylül itibariyle çarşamba günleri yayınlanacak.

NEDENİ AŞK YENİDEN'İN BAŞLAMASI

Hayallerinin peşinden giden gençlerin yurt ve okul arasında geçen hayatlarını anlatan Adı Mutluluk'taki değişikliği, ilk duyuran isim dizinin yapımıcısı Asena Bülbüloğlu oldu. Bülbüloğlu haberi, Twitter hesabından paylaştı. Yayın değişikliğinin nedenin ise reytingler değil, sezona ara veren "Aşk Yeniden" dizisinin başlayacak olması.

ADI MUTLULUK KONUSU

Başrollerinde Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüpoğlu'nun rol aldığı Adı Mutluluk, üniversite eğitimi için İstanbul'a yeni gelen öğrencilerin yurt ve okul arasında geçen hayatları anlatıyor. Kumsal zengin bir ailenin mutsuz kızıdır. Babasının istediği gibi yaşayan ve onun istediği okullarda eğitim alan Kumsal bu zinciri kırmak için üniversiteyi fırsat bilir. Babası İzmir'deki bir üniversitede mühendis olmasını isterken Kumsal İstanbul'daki bir üniversiteyi tercih eder. Babasının karşı çıkmasına rağmen İstanbul'a gitmeye kararlıdır. Batu'yla tanışmasıyla birlikte bu kararını hayata geçirme konusunda iyice cesaretlenir. Kısa sürede çok iyi anlaşmaya başlayan Batu ve Kumsal İstanbul'da üniversite hayalleri kurmaya başlarlar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler