MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Mutluluk son bölümüyle final yaptı

Adı Mutluluk son bölümü 13 Ekim Salı akşamı yayınlandı. FOX Tv'nin yaz sezonunda başlayan dizisinin reyting oranları düşünce final kararı almıştı. Adı Mutluluk final bölümünde Kumsal ve Batu çifti birbirlerine bir şans daha verdi.

Adı Mutluluk final bölümüyle izleyenlerini şaşırtan sahnelere imza attı. Yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan ancak yeni sezonda istenilen başarıyı yakalayamayan Adı Mutluluk, dün yayınlanan 17. bölümüyle macerasını tamamladı. Fox Tv'de salı günleri yayınlanmaya başlayan ancak reyting oranının düşmesi nedeniyle önce günü değiştirilen ardından final kararı alan Adı Mutluluk, Batu ile Kumsal'ın aşk öyküsünü anlatıyordu. Peki dizi boyunca çalkantılı bir ilişki içinde olan Batu ile Kumsal için bu hikaye mutlu sonla mı bitti?Genç kadrosuyla dikkat çeken, arayan gençlerin yollarının kesişme hikayesini renkli bir şekilde işleyen dizinin son bölümünde Kumsal'ın itirafı şaşırttı. Adı Mutluluk final bölümünde neler oldu? Kaan Yıldırım, Ezi Eyüboğlu, Dilara Aksüyek, Ceyhun Mengiroğlu, Aslı Bekiroğlu gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı yaz döneminde beğenilen diziler arasında yer alan Adı Mutluluk son sahneleriyle 13 Ekim Salı akşamı saat 23:30'da Fox Tv'deydi!

ADI MUTLULUK 17. BÖLÜM FİNAL ÖZETİ

Eğlenceli ve renkli senaryosuyla bir süre ilgi odağı olan Adı Mutluluk final bölümünde; Batu, Kumsal'la son bir gün geçirmek istedi. İkili romantik bir yemeğe çıktılar. Batu ve Kumsal ikilisi her şeyi bir yana bırakıp duygusal anlar yaşarken, dizinin başından beri Kumsal'a derin hisler besleyen Eren kayıptı. Arkadaşlarının durumundan endişe duyan Gonca ve Zeki ikilisi, Dolunay'dan yardım istediler. Üçlü, Eren'i bulmak için yola çıktılar. Hiçbir şeyden haberi olmayan Sera ise sevdiği adamı, Batu'yu daha yakından tanımak için yakın arkadaşı Cevdet'le bir gün geçirdi. Birlikte palyaçoluk yapmak üzere bir doğumgünü partisine gittiler. Batu, İzmir'e dönmek üzereydi. Ona bir veda partisi düzenledi. Batu'yla arası bir dargın bir barışık olan Kumsal, herkesin içinde bir itirafta bulundu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler