MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adnan Şenses son yolculuğuna uğurlandı

Solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Adnan Şenses toprağa verildi.

Ünlü sanatçı Adnan Şenses son yolculuğuna uğurlandı.

25 Aralık Çarşamba günü tedavi gördüğü hastanede solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Şenses için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene sanat, spor ve siyaset camiasından tanınmış isimler katıldı.

Cenaze töreninde gözyaşı döken Lale Şenses, "O kadar içten söylüyorum ki dünyanın en iyi meleğini kaybettik. Canımı, ciğerimi kaybettim. Şuna inanın hayatta bu kadar iyi bir insan olamaz. Melekti, başka bir şeydi o. Allah bana güç versin. Yolu açık olsun. Allah rahmet etsin. Sözün, her şeyin bittiği yer burası" dedi.

BABA YARIMIZDI

Oyuncu Hakan Ural ise, "Başımız sağ olsun. Bir döneme damga vurmuş çok önemli sanatçılardan biriydi. Şahsına münhasır biriydi Adnan abi. Allah ailesine sabırlar versin. Adnan abi baba yarımızdı. Toprağı bol olsun" diye konuştu.

KİMSENİN TAKLİDİ OLMADI

Adnan Şenses ile 45 yıllık dost olduklarını anlatan Selami Şahin, "Anılarımız, resimlerimiz çok. Böyle bir sanatçı, böyle bir insan zor gelir. Giden bir daha geri gelmiyor. Mekanı cennet olsun. Onun yeri dolmaz, o kimsenin taklidini yaparak bir yere gelmedi. Kendine has sesiyle bir yerlere geldi. O bu yaştaydı ama hala sesi 25 yaşındaki bir sanatçı gibiydi. Allah vergisi bu. Son albümde benden bir şarkı okumuştu. Benim için çok büyük onur büyük bir gurur bu. Mekanı cennet olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum" dedi.
ZİNCİRLİKUYU'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Törenin ardından Adnan Şenses'in cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. 78 yaşında hayata gözlerini yuman Şenses, 3 yıldır mide kanseriyle mücadele ediyordu.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler