MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ajda Pekkan kariyeri için çocuktan vazgeçti

Hayranlarıyla sohbet eden Ajda Pekkan, çocuk sahibi olmakla ilgili bir itirafta bulundu. Süperstar Ajda Pekkan; çocuk sahibi olmanın kariyerini engelleyeceğinden korktuğunu söyledi.

Akasya Acıbadem'deki bir alışveriş merkezinde düzenlenen bir etkinliğe katılan Ajda Pekkan'ın itirafları şaşırttı. Kendiyle ilgili merak edilenleri yanıtlayan Ajda Pekkan'ın çocuk sorusu üzerine verdiği yanıt şaşırtıcıydı. Ünlü sanatçı, yoğun ilgi gören etkinlikte sevenleriyle sohbete başlamadan önce "Buraya altın gününe geliyor gibi hazırlandım. Çünkü dost sohbetine geldim. Çok hoş bir sohbet olur inşallah." dedi. Kendine sorulan sorulara samimi yanıtlar veren ve çarpıcı itiraflarda bulunan Ajda Pekkan söyleşisinden alt başlıklar ise şöyle:

"ÇOCUĞUM OLACAK DİYE ÖDÜM KOPTU"

Hakkında en çok merak edilenlere cevap veren Ajda Pekkan, "Hayatınızda bir çocuğun eksikliğini hissediyor musunuz?" sorusunu yanıtlartken bir itirafta bulunmuş oldu ve şu yanıtı verdi: "Bir çocuğum olmasından çok korktum. Kendi ayaklarım üzerinde durabilmek benim için çok zordu. Bir desteğim yoktu. Her zaman şartlarımı zorladım. O yüzden özel hayatım olmadı, hep iş oldu, hep kariyer oldu. Kariyerimi engeller diye çocuktan korktum."

AJDA PEKKAN'IN OLMAZSSA OLMAZI

Normal bir memur kızıyken sesim güzel diye hiç korkusuzca bu günlere geldim diyen Ajda Pekkan, "olmazsa olmazları" nı soran bir hayranına ise "Aşk, aşk, aşk" yanıtını verdi.

"KALBİM BOŞ DEĞİL"

Hayranlarıyla gerçekleştirdiği söyleşi sonrası kulisinde basın mensuplarına röportaj veren Ajda Pekkan, bir muhabirin son dönemde köşesinde aşk konulu yazılara sıkça yer verdiği yorumu karşısında ne diyeceğini şaşırdı. "O tip yazılar seviliyor, o yüzden yazıyorum" diyen sanatçı, "Ama kalbim boş demiyorsunuz?" sorusuna da kaçamak bir yanıt verdi: "Evet, boş değil. Kalbimde Ajda Pekkan var. Ben kendimi seviyorum."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler