MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akit ve Zaman arasında Müjdat Gezen polemiği

Akit gazetesi yazarı Hasan Karakaya, Zaman gazetesinin dershane tartışmalarıyla ilgili oyuncu Müjdat Gezen'den demeç aldığını iddia etti.

Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü ve Yazarı Hasan Karakaya Müjdat Gezen'in Zaman gazetesine dershanelerin kapatılmasıyla ilgili demeç verdiğini iddia etti.

Karakaya dünkü köşesinden Zaman gazetesi ve Samanyolu Tv'yi sert bir dille eleştirerek Müjdat Gezen'den demeç alındığı bilgisini okuyucularıyla paylaşmıştı. Karakaya'nın "…Müjdat Gezen'in (o sütunlarda ve o ekranlarda) ne işi var?.. O Müjdat Gezen ki; Kur'an-ı Kerim ayetlerinden alındığı görülen, içerisinde besmele kelimesinin de geçtiği Arapça metinlerle "süslenmiş" paravanların önünde dansöz oynatıp, rakı masaları kurduran bir adamdır..." sözlerinden Gezen de eleştiri payını almıştı.

ZAMAN: 'ÇİRKİN' İDDİA

Zaman gazetesi bu iddialara internet sitesinden cevap vererek haberin doğru olmadığını ve Müjdat Gezen'den görüş alınmadığını açıkladı.
Haberde "Zaman gazetesi, dershanelerin kapatılması konusunda Müjdat Gezen'den ne görüş aldı ne de onun herhangi bir yerde yayınlanan görüşlerine gazete sayfalarında yer verdi. Bu asılsız iddiaya rağmen dershane kapatmaya karşı tepkilerin yükselmesinden sonra Akit gazetesi dershane konusunu tartışmak yerine Zaman'ı hedef alan çirkin iddialarla gündeme geliyor." denildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler