MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Ağaoğlu kadınların arasında kaldı

İş dünyasının renkli siması Ali Ağaoğlu paylaşılamıyor. İş adamının eski sevgililerinden Petek Ertüre, Ağaoğlu'nun yeni aşkına sosyal medyadan gönderme yaptı. Duygu Su Gülpınar ise Ertüre'nin yazdığı sözlerin altına kalmayarak; 'Kendi bahçesinde dal olmayan girmiş bahçeme ağaçlık taş atıyor' yanıtını verdi.

Ali Ağaoğlu'nun hayatına giren kadınlar sosyal medyada birbirine düştü. 62 yaşındaki iş adamının geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Hazal Mesudiyeli, Ağaoğlu'nnun yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ın fotoğrafını görünce Twitter'dan 'Eski sevgilinin yeni sevgilisinin çirkin olduğunu görünce yaşanan mutluluk zehirlenmesi' diye yazdı.

Bu sözlere ses çıkarmayan Ali Ağaoğlu ile sevgilisine bir mesaj da iş adamının 6 yıllık eski eşi ve oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre'den geldi. Sık sık Duygu Su'ya Instagram hesabından gönderme yapan Ertüre son olarak; 'Kimine göre yalanım, kimine göre falanım. Herkes rahat olsun, insanına göre insanım' mesajını yayınladı.

Bu mesaj ise Duygu Gülpınar'ın sessizliğini bozmasına neden oldu. İzmirli balerin, Instagram hesabından Petek Ertüre'ye 'Kendi bahçesinde dal olmayan biri girmiş bahçeme ağaçlık taşlıyor!' diye yazdı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler