MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'a duygusal sözler

Ali Sunal'ın babası Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde paylaştığı not, takipçilerini de hüzünlendirdi. İşte, Ali Sunal'ın babası Kemal Sunal'a özlemini dile getirdiği o yazı!

[KEMAL SUNAL'IN UNUTULMAZ KARELERİ](http://galeri.mynet.com/guncel/unutur-muyuz-asla-49978/5 ?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

Ali Sunal, babası Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde düştüğü notla babasına duyduğu özlemi dile getirdi. Türk sinemasının unutulmaz oyuncusu Kemal Sunal'ın aramızdan ayrılışının bugün 15. yılı. Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal bugün İnstagram hesabından babası için fotoğraf paylaştı. Ali Sunal'ın babasıyla geçirdiği yılların özlenimini hissettiren fotoğrafla birlikte paylaştığı not, takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. İşte, Ali Sunal'ın babası Kemal Sunal'a özlemini dile getirdiği o yazı!

15 YIL OLDU SEN GİDELİ

"15 yıl oldu sen gideli... Ama hala insanların yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmiyorsun hala senle mutlu oluyorlar ve hiç gitmemişsin gibi sahip çıkıyor yaşatıyor unutmuyor unutturmuyor sevenlerin seni sanki hiç gitmemişsin gibi... Arkanda kocaman bir aile bıraktın bize. O kadar büyük bir sevgi ve özlemle her an seni anıyoruzki inşallah görüyorsundur bu fazlasıyla hakettiğin sevgiyi... Çok seviyoruz çok özlüyoruz canım BABAM!"

KEMAL SUNAL'I ANMA TÖRENİ

Gülümsemesi ve güldürmesiyle gönüllerde taht kuran Kemal Sunal'ın vefatının ardından 15 yıl geçti. Filmlerinin ilk gösterimlerinden yıllar sonra bile büyük ilgi gören usta isim Kemal Sunal, aramızdan ayrılışının 15. yılında, bugün saat 11:00'de, Zincirlikuyu'daki kabri başında ailesi tarafından okutulacak dua ile anılacak.

KEMAL SUNAL KİMDİR?

11 Kasım 1944'te doğan Kemal Sunal, çevirdiği filmlerle Türk sinemasına yeni bir soluk getirmiştir.Kemal Sunal'ın sanat hayatı, Vefa Lisesi'nde amatör olarak "Zoraki Tabip" adlı tiyatro oyunuyla başlamıştır. İlk kez Kenterler Tiyatrosu'nda profesyonel oyuncu olarak başlayan Kemal Sunal, İnek Şaban tiplemesi ile çok sevilmiştir. 1972 yılında Ertem Eğilmez'in yönettiği Tatlı Dillim adlı filmle ilk kez beyazperde de boy gösteren Kemal Sunal, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Kariyeri boyunca 82 filmde rol alan Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde, Necati karakterini canlandıracağı; Balalaykaisimli filmin çekimlerine gitmek üzere bindiği uçağın kalkışından önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler