MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Analar ve Anneler 1. bölümü izleyicileriyle buluştu

Atv'nin yeni dizisi Analar ve Anneler ilk bölümü yayınlandı. Başrollerini Sinem Kobal ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı, Analar ve Anneler 1. bölümünde izleyiciler, karakterleri tanıma fırsatı buldu.

ANALAR VE ANNELER TÜM FRAGMANLARI

Ay Yapım imzalı yeni dizi Analar ve Anneler 1. bölümüyle dizi severlerin karşısına çıktı. Senaristliğini Berkun Oya'nın yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği dizinin ilk bölümünde; Kader ve Zeliha hayatın onlara hazırladığı kötü sürprizlerden habersiz, karınları burnunda ilk kez İstanbul'da karşı karşıya geldiler. İki genç annenin savaşını konu alan Analar ve Anneler dizisinde Sinem Kobal ve Hazar Ergüçlü anne karakterini canlandırdılar. Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezona damga vurması beklenen, kadrosunda; Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın rol aldığı Analar ve Anneler 1. bölümüyle 22 Ekim Perşembe akşam saat 20.00 Atv'deydi!

ANALAR VE ANNELER 1. BÖLÜM ÖZETİ

Analar ve Anneler ilk bölümü; Kader ve Zeliha'nın aynı evlat için vermek zorunda bırakılacakları savaşı ekrana taşıdı. Hayatı sevdiği adama, Mustafa'ya kavuşmanın hayallerinden ibaret olan Kader, bir başkasının kendisine göz koyduğundan habersizdi. Kader ve Mustafa bir gece köyden beraberce kaçıp evlenmeye karar verdiklerinde, talihsiz bir olay yaşandı. Kader için, kimselere bir şey söylemeden köyü terk etmekten başka çare kalmadı. Kader, hayatta kalan tek akrabasının yanına, İstanbul'a seyahat etti. İstanbullu ünlü bir avukatın kızı olarak, iyi şartlarda yetişmiş olan Zeliha, üniversiteye başlayınca, dönemin rüzgarına kapıldı. Zeliha, burada tanıştığı genç adam Murat'la evlendi. Murat, hırslı bir adamdı. İnandığı ideolojiyi her şeyin, karısı Zeliha'nın bile önüne koymuştur. Zeliha'yı da bir siyasi suçlu, bir kaçak olarak yaşamaya mahkum etti. Dahası, dul kalan Zeliha, bir de çocuk beklemekteydi. Dokuz ay sonra karşılaşan Zeliha ve Kader birbirlerinin hayatını değiştireceklerinden habersizdi.

ANALAR VE ANNELER KONUSU

Analar ve Anneler, aynı evlat için savaşmak zorunda bırakılan iki kadının, iki annenin hikayesidir. 1970'li yılların başında geçen Analar ve Anneler'de; Anadolu'nun küçük bir köyünde yaşayan Kader (Hazar Ergüçlü) ve İstanbul'da üniversitede okuyan evli bir genç kadın olan Zeliha'nın (Sinem Kobal) çarpıcı bir şekilde birleşen hayatlarını konu alıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler