MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Analar ve Anneler son bölümünde yaşananlar nefes kesti

Atv'nin yeni dizisi Analar ve Anneler 6. bölümü ile izleyici karşısındaydı. Merakla beklenen dizinin son bölümünde Zeliha 5 yıl sonra cezaevinden çıktı. İşte, Atv'nin sevilen yapımı Analar ve Anneler 6. bölümde yaşananlar!

Kısa sürede dizi severlerini gönlünü fetheden Analar ve Anneler 6. bölümü ile ekran macerasını sürdürmeye devam etti. Başrollerini Okan Yalabık, Sinem Kobal, Hazal Ergüçlü'nin paylaştığı yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin Analar ve Anneler dizisinin son bölümünde olayların üzerinden 5 yıl geçti, Zehra cezaevinden çıktı. Peki, aradan geçen yılların ardından Zehra'yı neler bekliyordu? Olayların ardı arkasının kesilmediği dönem dizisi Analar ve Anneler 6. bölümü ile dün akşam saat 20.00'de Atv ekranlarındaydı!

ANALAR VE ANELER 6. BÖLÜM ÖZETİ

Zeliha cezaevinden çıkar. Mahkum olarak geçirdiği beş sene, Zeliha'yı çok daha korkusuz ve güçlü kılmıştı. Oğlu Murat'ı bulmak için doğruca Neriman'ın evine gitti. Yıllar sonra Zeliha'yı karşısında gören Neriman, vicdanıyla son kez hesaplaşmak zorunda kaldı. Analar ve Anneler'in yeni bölümünde Kader ise geçen beş yıl içinde Murat'ı evladı bellemiş, hayata Murat sayesinde tutunmuştu. Zeliha'ya zamanında kendi elleriyle Murat'ı teslim etmek istemiş olsa da artık evladından ayrılmayı asla göze almayacaktı. Tahsin ise esrarengiz bir kimlikle karşımızdaydı, geçen beş senenin sonunda ve Zeliha'yı Tahsin'le ilgili büyük bir sürpriz beklemekteydi.

ANALAR VE ANELER'E YENİ TRANSFER

1970'li yıllarda yaşanan bir hikayeyi ekrana taşıyan, birbirlerinden çok değişik hayatlar yaşayan iki genç anne olan Kader ve Zeliha'nın evlatları için verdikleri zorlu mücadeleyi konu edinen Analar ve Aneler kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Dram yüklü senaryosuyla tüm dikkatleri üzerine çeken dizinin son transferi yakışıklı oyuncu Kıvanç Kasabalı, oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler