MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Angara Göleti Hülya Avşar'ı çok kızdıracak

Kurcala parodi grubu Angara Göleti videosu çekip video paylaşım sitelerine ekledi. Grubun videosu, Hülya Avşar'ın Ankara Marina reklam filmini geride bıraktı. Angara Göleti sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında girdi.

Angara Göleti, Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte rol aldığı ve Ankara Marina'nın tanıtımını yaptığı reklam filmini geride bıraktı. Kurcala ismindeki parodi grubu Angara Göleti ile Ankara Marina'ya ironik bir gönderme yaptı. Sosyal paylaşım sitelerinde izlenme ve paylışılma rekoru kıran videoya Hülya Avşar'ın vereceği yanıt da merak konusu.

Hülya Avşar'ın reklamına ironik bir gönderme yapıldı. Kurcala ismindeki parodi grubu Ankara Marina reklamına oldukça farklı bir dille yaklaşarak Ankara'daki su baskınlarından ve ilginç görüntülerden oluşan bir reklam filmini hazırladı. Video paylaşım sitelerinde oldukça hit olan ve tıklanma rekorları kıran Kurcala'nın reklamı kısa süre içerisinde sosyal medyada da ilgi gördü. Şimdi ise Hülya Avşar'ın sosyal medyada da oldukça rağbet gören bu reklam filmine vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Kurcala ile ilgili bilgi veren grup üyelerinden Nevzat Can Uysal, grubun sistem eleştirisi yapan bir mizah ekibi olduğuna dikkat çekerek bu videoyu çekmelerinin amacına dair şunları söyledi: "Çektiğimiz videolardan "İsveç'teki Ankaralı Genç" başlıklı olanı epey yayıldı. Bunun ardından video ana akım medyada çokça konuşuldu, gerçek sanıldı. Bizden daha çok videonun kendisi haber yapıldı. Hala birçok kişiye bu videonun bizim tarafımızdan üretilen parodi bir video olduğunu anlatabilmiş değiliz. Ana akım medya olayda politik bir hiciv sezince işi irdelemek de istemedi haliyle."

Hülya Avşar'ın Ankara Marina Projesi'ni tiye alan Angara Göleti reklam filminde, Ankara'daki birbirinden ilginç görüntüler yer alıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler