MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanmasına Jennifer Aniston'dan ilk tepki

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanma haberi dün duyulur duyulmaz sosyal medyadan binlerce yorum yağdı. Başta Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston olmak üzere çiftin yakın arkadaşı George Clooney de tepkisini dile getirdi.

Brad Pitt'in 2005 yılında Angelina Jolie ile başlayan ilişkisi nedeniyle terk ettiği Jennifer Aniston'un tepkisi en çok merak edilenlerin başında geliyordu. US Weekly'ye göre Aniston, boşanma haberini ilk duyduğunda, "Karma gerçekleşti" yorumunu yaptı. (Karma: eylemlerin yaşamın bugününü ve yarınını etkileyeceği prensibine dayanan Budizm ve Hinduizm öğretisi.)

Daily Mail'in haberine göre ise 47 yaşındaki oyuncuya yakın bir kaynak, Aniston'ın Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanmasından memnun olduğunu söyledi. Jennifer Aniston ve Brad Pitt, 2000 ile 2005 yılları arasında evli kalmış; Brad Pitt, 'Mr. And Mrs. Smith' filminde rol arkadaşı olduğu Angelina Jolie'yle ilişki yaşamaya başlayınca boşanmışlardı.


Haberi basın mensuplarından öğrenen 55 yaşındaki aktör George Clooney ise, "Ne oldu? Bunu bilmiyordum. Çok üzgünüm. Bu bir aile için çok üzücü ve talihsiz bir hikaye. Bunu duyduğum için gerçekten çok üzgün hissediyorum. İlk kez duyuyorum" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler