MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'nın Dikmen'i 19. bölüm Atv'de ekrana geldi

Ankara'nın Dikmen'i son bölümde Zirek doğum masraflarını nasıl karşılayacağını kara kara düşünmeye başladı. Ankara'nın Dikmeni 19. bölümü ile 21 Kasım Cuma akşamı ekrana geldi.

Başrolleri Bülent Emrah Parlak, Burak Kut, Gözde Kansu ve Nazmi Kırık'ın paylaştığı, senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı komedi dizisi Ankara'nın Dikmen'i 19. bölümüyle ekrana geldi. Eğlence dolu dizi son bölümüyle izleyenlerine keyifli bir akşam yaşatmayı başardı. Bu bölümde Zirek'in derdi Zeliş'in doğum masraflarını nası karşılayacağıdır. Ankara'nın Dikmen'i son bölümüyle 21 Kasım akşamı izleyici karşısına çıktı.

Zeliş doğum yapmıştır. Acil olarak en yakın hastaneye kaldırılan hastanenin özel olması Zirek'i zora sokar. Zirek doğum masraflarını nasıl karşılayacağını kara kara düşünecek.

Ankara'nın Dikmeni yeni bölümde Dikmen, arkadaşına yardımcı olmak için onun en değerli olan eşyası olan bağlamayı emanetçiye bırakır. Latif, Zeliş ve Zirek'i tebrik etmek için hastaneye gitmek ister ancak Tilbe karşı çıkınca tek gitmek zorunda kalır. Fakat Tilbe'nin yolunu türlü işlerle hastaneye düşürecektir. Yeni bölümde Dikmen, kadın kuaföründe bir iş ilanı görür ve işi denemek ister. Kuaförlükten habersiz Dikmen ortalığı karıştırır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler