MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'nın Dikmen'i 20. bölüm ATV'de ekrana geldi

ATV'nin yeni transfer ettiği dizi, Ankara'nın Dikmen'i son bölümüyle ekrana geldi. Ankara'nın Dikmen'i 20. bölüm izleyenlerine eğlenceli anlar yaşatmaya devam etti.

Ekranların sevilen dizisi Ankara'nın Dikmen'i 20. bölümde komedi eksik olmadı, seyirci kahkahaya boğdu. Ankara'nın Dikmen'i son bölümü 28 Kasım'da ekrana geldi. Dizinin bu bölümde Tilbe ve Latif, Dikmen'den bir sır saklamaya çalıştı. Öte yandan Dikmen Zirek'in kız kardeşi Sıla'dan hoşlanmaya başlayınca ortaya eğlenceli sahneler çıktı.

Ankara'nın Dikmen'i son bölümde Tilbe ve Latif evlilik yıldönümleri için Paris'e gitmeye karar verdiler ancak Dikmen'in bunu bilmesini istemediler. Dikmen'den bunu gizlemek için Pakistan'a gideceklerini söylediler. Fakat bilmedikleri bir şey vardı: Türk Kültür Haftası nedeniyle Paris'te düzenlenecek bir etkinlik için Dikmen bir teklif aldı ve o da menajeri olarak tanıttığı Zirek'le birlikte Paris yolunu tuttu. Paris'te Dikmen, Tilbe ve Latif ile karşılaşıp karşılaşmayacağı merak ediliyordu.

Diyarbakır'dan Zirek'in kız kardeşi geldi. Ankara'nın Dikmen'i 20. bölümde Sıla'ya Zirek'in kız kardeşi olduğunu bilmeden yardımcı olan Dikmen, ondan çok etkilendi. Tahliye ve Dikmen arasında geçen sohbetten Tahliye, Dikmen'in kendisine evlenme teklif edeceğini sanıp teklifi beklemeye başladı. Bu umutsuz bekleyişte Tahliye acı gerçeği sonradan öğrendi. Dikmen ona Bakkal Mehmet'in evlenmek istediğini söyleyince Tahliye'nin tüm dünyası yıkıldı ve kimseye haber vermeden Dikmen'e bıraktığı mektupla ortadan kayboldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler