MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'nın Dikmen'i son bölüm Atv'de yayınlandı

Ankara'nın Dikmen'i 22. bölümüyle izleyenlerine keyifli bir akşam yaşatmayı başardı. Ankara'nın Dikmen'i son bölümde Dikmen Sıla'nın Zirek'le kardeş olduğunu öğrenince adeta yıkıldı.

Her hafta izleyiciye keyifli anlar yaşatan Ankara'nın Dikmen'i son bölümü 14 Aralık Pazar akşamı izleyiciyle buluştu. Dizinin bu bölümünde Sıla'ın yakın arkadaşı Zirek'in kız kardeşi olduğunu öğrenen Dikmen yıkıldı. Öte yandan Tilbe ise büyük bir sürprizle karşılaştı. Ankara'nın Dikmen'i 22. bölümüyle yine izleyenlerini kahkahaya boğdu.

Ankara'nın Dikmen'i son bölümde Sıla'nın Zirek'in kız kardeşi olduğunu öğrenen Dikmen yıkıldı. Sıla ise, Dikmen'le buluşma yerine gitti fakat ne kadar beklese de Dikmen gelmedi. Bu durum Sıla'yı şüphelendirdi. Sıla Dikmen'in başına ne iş geldiğini merak etti.

Zeliş, bebeği ile birlikte daha fazla çalışamayacağını kabullendi ve işi bıraktı. Ankara'nın Dikmen'i son bölümde yeniden hizmetçi arayışına girecek olan Tilbe için son anda bir sürpriz yaşandı. Latif bütçeye katkı için ek bir iş yapmayı düşündü. Dizi setlerinde çalışan bir arkadaşından yardım istedi ve hevesle ilk gün sete gitti. Fakat beklediğinden çok daha farklı bir iş yapacağını öğrendi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler