MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne yeni bölüm fragmanı yayınlandı : Anne dizisi 29. yeni bölüm Zeynep'e ölüm riski!

Anne yeni bölüm ilk fragmanı dün yayınlandı. Anne dizisinin ilk fragmanında Zeynep'in ölüm tehlikesi yaşadığı görülüyor. Cengiz, Zeynep'i ve Zeynep'in eşini vurmak istiyor. Anne dizisi yeni bölümünde Zeynep ve Turna tehlike altında!

Anne yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Anne dizisi 29. yeni bölüm fragmanında Zeynep ve Turna tehlike altında gibi görünüyor. Cengiz, Zeynep'i bir depoda tutsak etti ve polis kocasına karşı onu tutsak bıraktı. Cengiz, Zeynep'i öldüreceğini dile getirse de; Cengiz, Zeynep'i öldürmeyebilir, bunun yerine Melek'i kaçırmayı göze almayı planlıyor olabilir. Bir diğer taraftan polis Turna ve Hasan'ı arıyor. Turna'nın kaçırılmış olma ihtimalli daha yüksek.

Anne dizisi yeni bölümünde Turna ve Hasan tehlikedeler mi?



Anne dizisi yeni bölüm fragmanı, sadece Zeynep ve Cengiz üzerinden gidiyor. Pek fazla sonuç çıkarabileceğimiz tarafı yok ancak; Anne dizisi son bölümünde polis, köşe bucak Turna ve Hasan'ı aramaya başlamıştı. Devamında, Turna ve Hasan ayrı ayrı yerlerde bulunacak gibi.
Bununla birlikte, Anne dizisi son bölümünde Zeynep ve Turna'nın hasret gidermesine tanıklık etmiştik. Bu seferki hasret giderme mesaisi, özgür bir ortamda değil, tutsak altında olacak gibi görünüyor.

Bir diğer taraftan, Cengiz'in işine engel olunmaya çalışılsa da bir başka öngörüye göre Cengiz ile Sinan, Cengiz'in işinin önünü kapamaya çalışan iş yerini sahibine karşı ortak olabilirler.

Anne dizisi yeni bölümü, Sinan ile Cengiz'in kovalamacası ile geçecek!


Anne dizisinin yeni bölümünde, Sinan, Cengiz'in 'mekan' işletmeciliği işine ihbar üzerine engel olmak istiyor. Yaptığı işin yasadışı olduğunu bilen Sinan, Cengin'in önünü kapamak için her yolu deneyecek. Cengiz ise, Sinan'dan öc almak uğruna Zeynep ve Turna'yı elinde tutmak istiyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler