MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aramıza Kalsın 45. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Sevilen dizi Aramızda Kalsın son bölümüyle eğlenceli anlar yaşattı. Merakla beklenen Aramızda Kalsın 45. bölümde Yadigar Halil'in amacını öğrendi ve çok önemli bir karara imzasını attı.

Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır, Caner Cindoruk, Hikmet Körmükçü, Bilge Şen ve daha pek çok ismin rol aldığı Aramızda Kalsın 45. bölümünde Ceylan'ı zor bir karar bekledi. 45. bölüm dün akşam 20.30'da izleyici karşısına çıktı.

İlgiyle izlenen dizinin son bölümünde Yadigar Halil'in amacını öğrendi. Ceylan ise Ali'yle kaçmaya hazırlanırken otogarda babasıyla karşılaştı. Zaten gitme konusunda verdiği karar Ceylan'ı iyice zorlarken bu olayla kafası daha da karıştırdı. Aramızda Kalsın 45. bölümde Ceylan otogaragelip karşısına dikilen Bahattin ve giderse ayrılacağını söyleyen Ali arasında bir seçim yapmak zorunda.

Yaren babasının ısrarıyla bir şarkı yarışmasına hazırlandı. Bahattin Yaren'i rahatlatmak için ''yarışmayı kazan dile benden ne dilersen'' demesi üzerine, Yaren Bahattin'e karşı ilginç bir istekte bulundu. Şimdilik bu istekten haberi olmayan Bahattin, bu isteği duyunca ne tepki verdi merak konusu oldu. Diğer yandan ise Hüsne bu istek için büyük bir şevkle Yaren'i yarışmaya hazırlamaya koyuldu.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler