MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aramızda Kalsın 48. bölüm Star Tv'de yayınlandı

Güçlü oyuncu kadrosuyla Star Tv'de ekrana gelen Aramızda Kalsın son bölümüyle seyircileri ekran başına kitlemeye devam etti. Aramızda Kalsın 48. bölümde Hüsne ve Bahattin'in evliliklerinin 25. yılının heyecanı yaşandı.

Star Tv'nin sevilen dizisi Aramızda Kalsın son bölümü izleyiciyle buluştu. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Aramızda Kalsın son bölümde Bahattin sırrını açıkladı. Uzun süredir içinde tuttuğu bu sırrı Hüsne'ye açıklayan Bahattin'in nasıl bir karşılık alacağı açığa çıktı. Aramızda Kalsın 48. bölümü 18 Aralık Perşembe 20.30'da sevenleriyle buluştu.

Evinin satışa çıktığını öğrenen Bahattin Aramızda Kalsın son bölümde harekete geçti. Bahattin hem evini geri almaya çalıştı, hem de uzun süredir sakladığı bu sırrı Hüsne'ye açıkladı. Aynı gün Hüsne de 25. evlilik yıldönümleri için bir kutlama hazırladı.

Yadigar ve Civan, Aramızda Kalsın 48. bölümde kendi özel tarifleri ile dürüm-pizza yaptı. Yeni icadları hem onların hem de ailenin hayatını değiştirecek bir yolculuğun başlangıcı oldu. Cemal ve Behiye akşam Ceylan'ı istemeye geleceklerini söylediler oysa iki gencin arası hala düzelmemişti. Ali ile Ceylan'ın arasını düzeltmek yine Mahir'le Arife'ye kaldı. Aramızda Kalsın son bölümde Mahir, Ali'yi ters psikoloji ile Ceylan'la barıştırmaya koyuldu ancak işler beklenildiği gibi gitmedi.

Aramızda Kalsın 48. bölümde Hüsne akşama kadar zayıflayıp "bambaşka bir Hüsne" olmaya karar verince olanlar olur. Hüsne'nin başına gelebilecek bütün aksilikler gelir. O akşam Hüsne Bahattin'e kendini beğendirebilmek için çırpınırken Bahattin ailesinin geleceği için büyük bir kumar oynar. Bahattin'in önünde 24 saat vardır. Aramızda Kalsın yeni bölümde Geri sayım başlar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler