MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aramızda Kalsın son bölümü Star'da ekrana geldi

Ekranların sevilen komedi dizisi Aramızda Kalsın son bölümü yayınlandı. 46. bölümde Hüsne, Civan'ın kimle evleneceğini öğrenmek için Civan'ı adım adım takip etti, öğrendiği bilgi karşısında çok şaşırdı.

Star Tv'nin rağbet edilen dizisi her zaman olduğu gibi son bölümde de izleyicisini kahkahaya boğdu. Yeni bölümde Hüsne çok şaşırtıcı bir haber öğrendi. Vereceği tepki ise olağandışı oldu. Aramızda Kalsın son bölümde Hüsne'nin öğreneceği bilgi ise Yadigar ve Civan'dı ancak Hüsne bu haberden pek memnun kalmadı. Yadigar'ın çocukları olması ve Civan'ın çocuklu biriyle evlenecek olması hoşuna gitmedi.

Aramızda Kalsın son bölümde Civan'ın Yadigar'la yaşamak için hazırladığı eve gelen Hüsne, Yadigar'ın gelinliğini görünce, kardeşinin evlenmek üzere olduğunu ve iki çocuklu biriyle hayatını birleştireceğini anladı. Civan'ın gizli saklı ve yanlış biriyle evleneceğine inanan Hüsne bu evliliğe pek fazla inanmadı. Gelinin kim olacağını öğrenmek için planlara başladı. Kara Melek ismini taktığı gelinle ilgili bilmediği tek şey, O'nun Yadigar olduğuydu. Bu haber karşısında Hüsne şaşkınlığını gizleyemedi.

Bu sırada Ceylan eve dönmüş, dönerken resti çeken Ali ile arasındaki bağlar iyice kopmuştu. Aramızda Kalsın 46. bölümde Bahattin'in kızını affedip "o zaman gelsin istesinler" demesi Ceylan kadar, Mahir ve Arife'nin de hayatını değiştirdi. Mahir ve Arife'nin başında başka bir sorun daha vardı. Arife'nin aniden ortaya çıkan alerjisiydi. Doktor Arife'ye eşofman giymemesini söyleyince Hüsne buna çok sevindi, bu tavsiye aynı zamanda iki aşığın aşklarını tazelemesine sebep oldu. Yadigar ve Civan o gün lokantaya gelecek bir yemek eleştirmeni için telaşa girmişken, Hüsne, Kara Melek'in peşine düştü. Hüsne'nin Civan'ı kurtarmak için yaptığı plan lokantada işleri iyice karıştırdı. Aramızda Kalsın yeni bölümde karışıklığı çözmek ise Arife ve Mahir'e kaldı, Hüsne kardeşinin evleneceği isme çok ama çok yaklaştı. Büyük sürprizi Civan yaptı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler