MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Kural'dan kötü haber

Son zamanlarda sokaklarda yaşamaya başlayan Arda Kural'dan haber alınamıyor. Şizofreni tanınıs konulan Arda Kural'ın annesi Gülnur Kural, kapı kapı dolaşarak oğlunu arıyor.

Bir süre önce maddi sıkıntılar nedeniyle evinden çıkarılan ve sokaklarda yaşayan Arda Kural, ortalardan kayboldu. Çevresinden gelen yardımları da kabul etmeyen Arda Kural, bir süre önce maddi sıkıntılar nedeniyle evinden çıkarılmış ve Büyükçekmece Sahili'nde yaşamaya başlamıştı. Annesiyle aynı evde yaşamak istemediğini dile getiren Arda Kural, tüm bu yaşananların ardından ortalardan kayboldu. Şizofreni tanısı konulan bir zamanların en çok aranılan isimlerinden olan ünlü oyuncunun annesi Gülnur Kural, kapı kapı dolaşarak oğlunu arıyor. Bir süredir oğluyla görüşmediğini dile getiren Gülnur Kural, çaresizce yardım bekliyor.

ARDA KURAL KİMDİR?

1980 Yalova doğumlu olan Arda Kural, 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi almıştır. 1999'da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa adım atan Ard Kural; Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Siyah Mizah ve Aşk gibi oyunlarda rol almıştır. Dizi olarak ise ilk kez 1999'da Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçmiştir. Leonardo DiCaprio'ya benzerliğiyle dikkat çeken oyuncu, 2003'te Lise Defteri'nde Ediz, 2005'te Emret Komutanım dizisindeki Posta Ferit karakterine hayat vermiştir. Beyazperde de Kubilay filminden sonra Şizofreni tanısıyla Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılmış ve oyunculuğa veda etmiştir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler