MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan'ın gece yarısı itirafları şaşırttı

Yıldız Tubolcu Arda Turan'ın gece yarısı yaptığı paylaşım hayranlarını şaşırttı. Çok hata yaptığını söyleyen Arda Turan, eski günleri aradığı itirafında bulundu. İşte, Arda Turan'ın sosyal medyaya da damga vuran o sözleri!

Arda Turan, Milli Takımın 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesinde duygularını paylaştı. Geceleri gözüne uyku girmeyen yıldız futbolcu Arda Turan, Instagram'dan ruh halini yansıtan bir yazı yayınladı. Yazısında büyük stres altında olduğunu hissettiren Arda Turan, samimi itiraflarda bulundu. Hem milli maç karşılaşmalarını değerlendiren hem de hayatı ile ilgili özeleştiriler yapan genç futbolcu; çocukluğu, ailesi, geçmişi ve hatalarına dair duygularını takipçileriyle paylaştı. İşte, Arda Turan'ın duygu yüklü o sözleri! Sözlerine maç heyecanını dile getirerek başlayan Arda Turan; maddi olanaklarının güçlenmesiyle hayatının çok fazla değiştiğini ancak eski günleri çok özlediğini itiraf etti:

"Gece gözüme çok uyku girmedi; biraz heyecanlıyım, cumartesi gelsin istiyorum. Hani küçükken mahallede sabahları başka mahalleyle maç alırdık akşam için, derbi olanından, en zoru işte. Hani gün geçmezdi akşam olsun da ne olacaksa olsundan... Kendimi kötü hissediyorum; bazen doyumsuzluğuma, aç gözlülüğüme kızıyorum, hiçbir şey yokken. Allah çok şey verdi ama işte insanız... Hep biraz daha fazlasını çekiyor nefis. Daha fazla para, daha fazla araba, daha fazla ev. İnanın hiçbir şey olmuyor. Olmayan olsun, olan daha fazla istiyor, bu mücadele hayatı alıp gidiyor."

"İYİ ADAMDIR BENİM BABAM"

Eski günleri aradığını sözlerinde belirten Arda Turan, ailesi hakkında da duygusal ifadelere yer verdi:Eskiden haftada bir kere köfte yerdik. Çok iyiydi bizim Atilla abinin koftesi, çeyrek severdim ekmeği çıkartıp üstüne kapatırdı. Şimdi her gün köfte var ama aynı tat yok. Böyle bir şey işte hayatın sınavı... Yokken özlem duyulan, varken sıkılınan... Annem bazen '70 metrekare evi özlüyorum' diyor. Haklı, çünkü o zamanlar daha samimiydi her şey. Babam geçen gün anneme 'Arda'yla gezdik, bana çok sarıldı' dedi, mutlu olmuş. İyi adamdır benim babam, hem de çok iyi. Düşünsene, beni ya sponsor ya kamp ya maç ya bir görüşme ya da benim haylazlıklarım, başka önceliklerim...

"HAYAL BİLE EDEMEDİM"

Sonuna kadar mücadele edeceğini dile getiren Arda Turan, yazısının sonuna doğru çok hata yaptığını da itiraf etti:"Nasıl olsa hep oradalar ya hep bana dua ederler, önce beni düşünürler. Ya ne kadar yanlışım aslında. Hep daha çok sevgi dolu olmalı, beni koşulsuz seven canlara. Biraz anlatayım istedim; cumartesi ve salı çok önemli bizim için, ülke için, benim için. Sonuçlar için bir şey söylemem. Söyleyebileceğim; eğer sahada olabilirsem sonuna kadar mücadele edeceğim. Hayata karşı yaptığım haylaksızlardan, hayattan özür diliyorum. Çok hata yaptım ama asla niyetim kötü değildi ve sonuncusu ve en önemlisi Allah'a ne kadar şükretsem az çünkü bana verdiklerini bana verdiği akılla hayal bile edemedim."

ARDA TURAN KİMDİR?

1987 doğum olan Arda Turan, futbol yaşantısına amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başlamıştır. Bir süre Atlético Madrid ve Türkiye Millî Takımında forma giyen Ünlü Futbolcu Arda Turan, doğduğu mahalledeki arkadaşlarıyla birlikte icat ettikleri orta-kafa-gol oyununun, orta ve pas yeteneğinin gelişmesinde önemli rol oynadığını ve dar sokaklarda futbol oynamasının da futbol tekniğini geliştirdiğini ifade etmiştir. 2008 ve 2009 yıllarında Yılın Futbolcusu, 2013 yılında Yılın Sporcusu kategorilerini kazanan Arda Turan, 2010 yılında Yılın Futbolcusu ve 2012 ile 2013 yıllarında ise Avrupa'da Yılın Türk Futbolcusu kategorilerinde Futbol Plus Dergisi Yılın Futbol Oscarları ödülünün sahibi olmuştur. Genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan Arda Turan, 2008 yılında İspanyol spor dergisi Don Balón tarafından, 1987 ve üstü doğumlu 100 yıldız futbolcu arasında en iyi 8. futbolcu seçilmiştir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler