MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan-Aslıhan Doğan çifti, Tarkan konserinde aşka geldi

Arda Turan-Aslıhan Doğan çifti, Tarkan konserine damga vurdu. Tarkan'ın "Sen Başkasın" şarkısıyla jest yaptığı Arda Turan, gece boyunca sevgilisi ile eğlendi. Şarkılara eşlik eden Arda Turan-Aslıhan Doğan çifti, aşka gelip öpüştü.

Megastar Tarkan'ın, Harbiye Açıkhava'da verdiği konserlerinden birine son yılların en çok konuşulan çifti Arda Turan-Aslıhan Doğan da katıldı. Yıldız futbolcu Arda Turan, konser önce yayına gelen hayranlarıyla tek tek selfie çektirdi. Harbiye sahnesine bir platformla inen Tarkan'ın dans şovları hayranlarını büyüledi. Konserine "Ölürüm Sana" şarkısıyla başlayan Tarkan, kendisini izlemeye gelenler arasında Arda Turan ve sevgilisin görünce, ünlü futbolcuya büyük bir jest yaptı. Megastar, Arda Turan için önce methiyeler düzdü, ardından da yıldız futbolcuya hitaben bir şarkısını seslendirdi.

ÖPÜŞTÜLER

Arda Turan'ı tebrik eden Tarkan: "Ayağını incitmişsin, geçmiş olsun dileklerimi kabul et. Seninle ne kadar gurur duysak azdır. Avrupa'da gururumuzsun, starımızsın. Şimdiki şarkımı senin için seslendireceğim" diyerek 'Sen Başkasın' parçasını söyledi. Şarkının nakarat bölümüne geldiği sırada 'Arda' diye bağıran Megastar, müzik severleri coşturdu. Tarkan'a eşlik eden sevgililer daha sonra aşka gelip öpüştü.

"TEK BİLEK, TEK YÜREK OLALIM"

Megastar Tarkan, Arda Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan dışında; Hakan Sabancı ve çiçeği burnunda sevgilisi Aslışah Alkoçlar, Candan Kıramer, Şebnem Çapa ve Ayşegül Dinçkök gibi pek çok ünlü ismin bulunduğu konserinde, birliktelik mesajları vermeyi de ihmal etmedi. Özel platform sayesinden sahneye havadan inen Tarkan; "Ülkemizdeki bu durum beni çok derinden üzüyor. Oysa ki biz biriz, hiç ayrılmadık, hep iç içe beraber yaşadık, beraber ağladık, beraber sevindik, biz hiç kopmadık. Tek bilek, tek yürek olalım" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler