MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan ve Sinem Kobal yine biraradaydı

Uzun bir süren bir beraberlik yaşadıktan sorna ayrılan Arda Turan ve Sinem Kobal yine pişti oldu. Arda Turan ile karşılaşan Sinem Kobal ve sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun alanı terk ettiği öğrenildi. Arda Turan ve Sinem Kobal geçtiğimiz yaz da aynı mekanda karşılaşmıştı.

Yeni aşklara yelken açan Arda Turan ve Sinem Kobal yine karşılaştı. Daha önce menajeri ile kahve içtiği bir mekanda başarılı futbolcu ile yan yana gelen ve apar topar alanı terk eden Sinem Kobal, bu kez sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'yla eğlenmeye gittiği bir mekanda pişti oldu. Arda Turan ve iki kez evliliğin eşiğinden döndüğü eski nişanlısı Sinem Kobal, Şişli Bomonti'de bulunan "Aztek" adlı mekândaydı. Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin Barcelona'da top koşturan Arda Turan'ı görünce hızla mekânı terk ettiği öğrenildi. Mekanda bulunanlar, tatsız karşılaşmanın özellikle Sinem Kobal'ın canını sıktığını iddia etti.

Uzun süre nişanlı kalan Sinem Kobal ve Arda Turan 2 kez düğün tarihi alıp daha sonra ertelemiş, ikilinin ilişkisinin Sinem Kobal'ın başka biriyle görüştüğü için bittiği iddia edilmişti. Adı birçok ünlü isimle anılan Arda Turan, arkadaşız dediği Asılahan Doğan'la aşk yaşamaya başlamıştı. Kenan İmirzalıoğlu ile Arda Turan geçen yıllarda bir TV programında sohbet etmişti. Yıldız futbolcu Kenan İmirzalıoğlu'na 'Abi' diye hitap etmişti.

ARDA TURAN KİMDİR?

1987'te doğan Arda Turan, futbol yaşantısına amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başlamıştır. Bir süre Atlético Madrid ve Türkiye Millî Takımında forma giyen Ünlü Futbolcu Arda Turan, doğduğu mahalledeki arkadaşlarıyla birlikte icat ettikleri orta-kafa-gol oyununun, orta ve pas yeteneğinin gelişmesinde önemli rol oynadığını ve dar sokaklarda futbol oynamasının da futbol tekniğini geliştirdiğini ifade etmiştir. 2008 ve 2009 yıllarında Yılın Futbolcusu, 2013 yılında Yılın Sporcusu seçilen Arda Turan, 2010 yılında Yılın Futbolcusu, 2012 ile 2013 yıllarında ise Avrupa'da Yılın Türk Futbolcusu ödülünün sahibi olmuştur. 2008 yılında İspanyol spor dergisi Don Balón tarafından en iyi 8. futbolcu seçilen Arda Turan, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından 2009 yılının en popüler aktif futbolcusu olarak gösterilmiştir.

SİNEM KOBAL KİMDİR?

14 Ağustos 1987'de doğan Sinem Kobal, eğitimine bale ile başlamıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi'nden mezun olan genç oyuncu, Dormen Tiyatrosu'nda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü'nden mezun olan Sinem Kobal, Atv'de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karaktere hayat vermiştir. Güzel oyuncu, sinemaya da Romantik Komedi ile giriş yapmıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler