MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 350. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Televizyonların uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar son bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Arka Sokaklar 350. bölümde şehir içinde yaşanan terör faaliyetlerine müdahalede bulunuyor.

[ARKA SOKAKLAR 350. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ](http://

)

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin bu bölümde ekip iş başına koyularak şehir içi terör olaylarına son vermek için harekete geçti. Arka Sokaklar 350. bölümde ekip olaylara son vermeyi başararak, bir kez daha görevini eksiksiz yerine getirmek için hareket etti. Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Müge Boz, Can Nergiz, Alp Korkmaz ve Beril Kayar'ın oynadıkları Arka Sokaklar yeni bölümüyle 12 Aralık Cuma akşamı izleyicileriyle buluştu.

Arka Sokaklar son bölümde stihbarat birimleri şehir içi terör olaylarında artış beklendiği bilgisini geçince, Ekip de iş başına koyuldu. Onur, kardeşi Baran'dan gelen telefonla sarsıldı. Baran, ağabeyini görmek için cezaevine çağrıldı. Babalarından bir mektup gelmişti. Bu mektubu Onur'a verdi. Onur iyice darmadağın oldu. Okuyup okumama arasında kararsız kaldı ve mektubu cebinde gezdirip durmaya başladı. Ece ne olduğunu bilmediği için sürekli Onur'un üzerine gitti.

Rıza Baba ve ekip, Arka Sokaklar 350. bölümde Terörle Şube Amiri Abbas, Ankara İstihbarat'tan MİT'çi Cengiz Bey ile birlikte toplantı yaptı. Şehir içi terör olaylarında artış beklendiği bilgisi ekibe verildi. Polise saldırı beklendiği ile ilgili istihbarat alındı. Arka Sokaklar son bölümde eylemcilerden biri İhsan'dı. Daha önce yakalanan ancak, delil yetersizliği ile serbest bırakılan bir suçluydu. Lakabı 'Şehir Tilkisi'ydi. Yeni bir ekip toplamıştı ve gözü kara bir adamdı.

Sidar'ın erkek kardeşi Tarık, barışçıl eylemler bahanesi ile okuldan atıldı. Tarık derslerinde başarılıydı ve okuluna geri dönmek için avukat arkadaşı ile savunma hazırladı. Sidar ise "boşuna uğraşıyorsun, devlet bize yaşamayı bile çok görüyor" mantığıyla hayatına devam ediyordu. Arka Sokaklar son bölümde İhsan, Sidar'ın evine geldi. Vakit kaybetmeden harekete geçeceklerini, Sidar'a da gereksinim olabileceğini söyledi.

Sidar, Arka Sokaklar son bölümde her şart ve koşulda göreve hazırdı. Peki Tarık, ya sen dendi. Tarık, kendisini asla bu tip olaylarda düşünmemeleri gerektiğini ve onların da yanlış yaptığını söyleyebilecek kadar temiz ve düzgün bir gençti. İhsan, adamlarını toplayıp Fazlı önderliğinde bir mahalleye saldırıya geçtiler. Buldukları arabalar dahil sağda solda her şeyi yakmaya başladılar. Ekip olay yerine intikal etti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler