MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 359. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Kanal D'nin sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar 359. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Heyecanlı gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı Arka Sokaklar son bölümde ekip bir pansiyonda yabancı uyruklu bir kadına düzenledikleri baskında patlayıcı malzemesi buldu.

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle 27 Şubat Cuma akşamı sevenleriyle buluştu. Dizinin bu haftaki bölümünde yaşanacak heyecanlı gelişmeler izleyiciyi ekran başına bağladı. Aksiyon dozu yüksek dizi Arka Sokaklar 359. bölümde Engin geçici olarak Mesut'un evine yerleşti. Ekip ise bu hafta fuhuş çetesini çökertmek için harekete geçti.

ARKA SOKAKLAR 359. BÖLÜM ÖZETİ

Engin, geçici olarak Mesut'un evine yerleşti. Bu durumdan çok mutlu olan Tunç ise, Engin abisinin dönmesinden dolayı çok mutluydu. Arka Sokaklar 359. bölümde ekip, bir pansiyonda yabancı uyruklu bir kadına düzenledikleri baskında patlayıcı malzemesi buldu. Kadının, kime kuryelik yaptığı bilinmiyordu.

ARDA KATYA'NIN PEŞİNDE

Katya, bir pansiyona yerleşmiş kendisine verilen talimatı yapmak için bekliyordu. Pansiyonda fuhuş yapılan bir mekanıydı. Gece pansiyona Ahlak Şube baskın yaptı. Fakat bizim ekipten de destek istenince Hüsnü, Onur, Ece, Ali, Deniz ve Arda olay yerine intikal etti. Katya baskın sonucu sessiz sedasız kaçmaya çalışsa da, Arda kızın kaçtığını görünce peşinde düştü.

KATYA İNTİHAR ETTİ

Yakalanacağını anlayan Katya, terasa çıkıp intihar etti. Bunun üzerine Engin Amir hemen olay yerine intikal etti. Olayın şokunda olan Arda'ya Onur yardımcı oldu. Yaşanan olay sonucunda Katya'nın odasını arayan ekip, içerisinde patlayıcılar olan çantayı buldu. Arka Sokaklar son bölümde patlayıcılar ile beraber çıkan fotoğraf ise ekibin çok işine yaradı. Çünkü fotoğrafta Katya ve ablası Natali vardı.

Ekip hemen kızın ablasına ulaşmaya ve kimlere çalıştığını çözmeye çalıştı. Natali'nin yeri tespit edildi ve kız sorguya alındı. Ekip, Katya'yı çalıştıran çetenin peşine düştü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler