MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 360. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Arka Sokaklar 360. bölümde ekip, uyuşturucu sorununa el attı. Bununla birlikte ekip, emniyette bir köstebek olduğundan şüphelenmeye başladı.

Yıllardır sevilen ve ilgiyle izlenen Arka Sokaklar son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Her hafta farklı maceraların yaşandığı dizinin bu bölümü de nefes kesti. Aksiyon dozu yüksek dizi Arka Sokaklar dizisinin 360. bölümünde ekip son zamanlarda artan uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin önüne geçti. Ekip, uyuşturucu tacirlerine muhbir vasıtasıyla ulaşmak için harekete geçti.

ARKA SOKAKLAR 360. BÖLÜM ÖZETİ

Son zamanlarda yine uyuşturucudan ölen gençlerin sayısı fazlasıyla arttı. 25 yıldır bu piyasada olan ve uyuşturucu işinde fazlasıyla başarılı Nizam, Rıza baba ve ekibinin baskınıyla yakalandı. Şebekenin diğer ayaklarına ulaşabilmek için adam ile pazarlık yapan ekip Nizam'ı tanık koruma evinde tutmaya başladı. Bu evde Nizam'ın avukatı Muhsin'de vardı. Bu soruşturmayı Narkotik ve Asayiş Şube birlikte yürüttü. Arka Sokaklar son bölümde asayişin başında Engin Amir, Narkotiğin başında da Kenan Amir vardı.

EKİP ŞÜPHELENDİ

Ekip, uyuşturucu tacirlerine muhbir vasıtasıyla ulaşmaya çalıştı; fakat, operasyonlardan hep elleri boş döndüler. Ekip, içlerinde köstebek olduğundan şüphelendi. Yapılan araştırmalar, operasyonlar sonucu işin başındaki ismin Koral'lar olduğu anlaşıldı. Arka Sokaklar son bölümde Haşim Koral, meşhur patronlardandı. Ancak bu seferki kişi Haşim'in oğlu Yıldırım Koral'dı. Ekip Yıldırım'ı bulmanın peşine düştü. Esma'nın babası Rasim kalp krizi geçirip hastaneye kaldırıldı. Tunç adamın durumunu öğrenince Mesut'a da haber verip hastaneye koştular. Adamın durumu kritikti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler