MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 368. bölüm Kanal D'de yayınlandı

Arka Sokaklar son bölümüyle 1 Mayıs akşamı Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluştu. Arka Sokaklar 368. bölümde Mesut komiser hakkında açılan soruşturmadan dolayı oldukça zor zamanlar yaşadı.

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar 368. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Suçla ve suçlularla mücadelesini tüm hızıyla sürdüren ekip, Arka Sokaklar son bölümünde olayları kişiselleştiren Mesut'un başı belaya girdi. Her hafta farklı maceraları ekrana taşıyan dizi Arka Sokaklar 368. bölümüyle 1 Mayıs Cuma akşamı Kanal D'de ekranlara geldi.

MESUT KOMİSERİN BAŞI BELADA

Arka Sokaklar 368. bölümde Mesut komiser zor durumda kaldı. Hatırlanacağı gibi Arka Sokaklar son bölümde Mesut, vakayı kişiselleştirmişti ki bu bu hafta olay Mesut hakkında soruşturma açılmasına neden oldu. Savcılık, Mesut Komisere soruşturma başlattı. Mesut, zor durumda kaldı!Savcı, Sedef ile Mesut arasında görünenen fazlası olup olmadığını kurcalayacak ki Mesut ile Sedef arasında gerçekten de bir şeylerin fitili ateşlendi. Ancak Engin komiser Mesut'u bu konuda uyardı!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler