MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 372. bölüm Kanal D'de izleyicilerle buluştu

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle ekrana geldi. Ekip Arka Sokaklar 372. bölümde de suç ve suçlularla kıyasıya mücadelesini devam ettirdi.

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 372. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Suçla ve suçlularla mücadelesini tüm hızıyla sürdüren ekip, Arka Sokaklar yeni bölümünde çetin bir mücadeleye girecek ve bombalı bir örgütle karşı karşıya gelecek. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Can Nergis gibi isimlerin bir arada bulunduğu, her hafta farklı maceraları ekrana taşıyan, Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında olacak.

ARKA SOKAKLAR 372. BÖLÜM ÖZETİ

Rıza, Valilikteki toplantıdan gelmiştir ve Bakanlığında katılacağı bir brifing vardır. Bu sebeple Aylin'in bütün işini bırakıp kendisine yardım etmesini ister. Engin ise bu duruma itiraz eder ve Aylin olmadan ekibin çok zor duruma düşeceğini söyler. Rıza bu duruma bozulsa da başka birini seçmeye kabul eder. Arka Sokaklar yeni bölümünde Sedef'in mahkeme günü gelip çatmıştır. Sedef'in tutuksuz yargılanmasına karar verilir. Sedef, hapishaneden çıktıktan sonra Tunç ve Mesut'a teşekkür etmek için yemeğe davet eder. Tunç gider ancak Mesut çok gönüllü değildir. Sedef, Mesut'un kendisinden kaçtığının farkındadır. Son bir veda konuşması yaparlar.

Sedef ağabeyi Servet ve kızı Melek ile beraber Adana'ya gitmeyi planlamaktadır. Mesut'un ağzından çıkacak gitme kelimesini bekler. Ancak istediği cevabı alması imkansız gibidir.Metin, kız arkadaşı Aslı ile buluşmaya hazırlanmaktadır. Beraber sinemaya giderler. Aslı annesi Makbule'yi karşısında görünce olanlar olur.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler