MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 378. bölümde el bombası krizi

Kanal D'nin sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar 378. bölümüyle heyecan dolu anlar yaşattı. Ekranlarda 10. yılını kutlayan Arka Sokaklar son bölümüde Mesut ve Murat'ın yanına düşen el bombası korkulu anlar yaşattı.

Geçtiğimiz hafta sezon açılışını yapan Arka Sokaklar yeni bölümleri ile izleyicilerinin karşısına çıkmayı sürdürüyor. Başrollerini; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz'ın paylaştıği dizi 378. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Yeni sezona iddialı bir girilş yaparak ekranlarda 10. yılını kutlayan Arka Sokaklar'da sürgün edilen ekip, bu kez el bombası krizi yaşadı. Mesut ve Murat'ın yanına düşen el bombası, sorunsuz imha edilebildi mi? Rıza ve ekibi bu görevden başarılı çıktı mı? Arka Sokaklar 378. bölümü cuma akşamı Kanal D'de ekrana geldi!

ARKA SOKAKLAR 378. BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar son bölümünde Taşlıtepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği önündeki çatışma devam etti. Kadir ve çete elemanları var güçleriyle adeta savaştılar. Mesut ve Murat'ın yanına düşen el bombası korkulu dakikalar yaşattı. Şubede neredeyse sağlam cam çerçeve kalmadı. Pınar televizyonda Ali'lerin şubesine yapılan saldırı haberini gördü, büyük bir panikle Rıza'ya söyledi. Rıza hemen Arda ile birlikte Taşlıtepe'nin yolunu tuttu. Rıza'nın şubeye Burhan'dan önce gelmesi ve olaylara olan hakimiyeti Burhan Müdürün fazlasıyla canını sıktı. Rıza eski ekibini alıp şubenin dışına çıktı. Bir mekanda oturup neler olduğunu konuştular. Rıza, Burhan Müdürün daha önce görev yaptığı yerlerde rüşvet aldığına, kirli işler yaptığına dair güçlü şüpheler olduğunu bu konuda ekibin uyanık ve dikkatli olması gerektiği ile ilgili ekibi uyardı. Ekip, şubeye bu olaylı geceyi yaşatanların kimler olduğunu bulmanın peşine düştü.

Arka Sokaklar 378. bölümünde Tunç'un ileri yaştaki yabancı uyruklu sevgilisi Larissa'dan Mesut'un tesadüfen haberi oldu. Tunç olaya fazlasıyla normal bakarak babasının verdiği tepkinin aşırı olduğunu düşündü. Timur, Rıza'yı arar. Bir tek son hesabının kendisi ile kaldığını, bu hesabı kesmek içinde hazır olduğunu söyledi. Rıza'ya bir güzel göz dağı verip telefonu kapattı. Arif Müdür, Rıza'yı bu gelen telefonu hafife almaması, koruma ile gezmesi gerektiği konusunda uyardı ancak Rıza bu duruma aldırış etmedi. İlk göz ağrı torunu Efe'nin 5. yaş doğum günü gelip çattı. Pınar ve Ayla havanın güzel oluşundan faydalanıp bahçede doğum günü partisi organize ettiler.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler