MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar son bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle 21 Kasım'da ekrana geldi. Arka Sokaklar 347. bölümde ekip Tuncay'ın peşine düştü.

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Arka Sokaklar 347. bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde yine aksiyon dolu sahneler yaşandı. Heyecan dolu anların yaşandığı Arka Sokaklar son bölümde ekip eski kocası tarafından tehdit edilen bir kadınıı koruma altına aldı. Sevilen dizinin bu bölümü 21 Kasım Cuma akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

Arka Sokaklar bölümde ekip, eski kocası tarafından tehdit edilen Aysel adlı bir kadını koruma altına aldı. Eski koca Tuncay'ın peşine düşüyor. Aysel, arkadaşı Yeliz'le aynı evde yaşamaktadır. Eski eşi Tuncay hapisten yeni çıkmış, Aysel'i rahatsız etmektedir. Tuncay eve girip Yeliz'i rehin alır. Aysel'e ulaşamayınca evi yakar. Ev yanarken Zeynep içeride mahsur kalır. Ekip Tuncay'ı arar. Aysel ekibe bildiklerini anlatır.

Arka Sokaklar yeni bölümde yıllardır Tuncay'la evli olduğu için görüşmeyen Aysel ve Aysel'in babası karşılaşır. Aysel babasına emanet edilir ancak babasının böyle bir niyeti yoktur. Tuncay'ı arayıp kızının yerini söyler. Tuncay'ın Aysel ile bir derdi vardır. Aysel bunu kimseye söylemez. Aylin taburcu olur fakat omzunda kalan mermiyle yürüyemez. Aylin'in yürümesi için ameliyat olması gerekmektedir. Ameliyat oldukça risklidir. Aylin'in tamamen felç olma riski vardır. Aylin, Deniz'in evine getirilir. Deniz'in ablası Feray ve Suat kıza refakatçilik yapacaktır.

Onur'un eski sevgilisi sürpriz yaparak İstanbul'a gelir. Bu durum Ece'nin hiç hoşuna gitmez. Arka Sokaklar yeni bölümde Seda operasyon için görevli gelir. Gelmişken Onur'u da ziyaret etmek ister ve Onur'un evinde kalmak ister.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler