MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar son bölümünde büyük operasyon

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 373. bölümüyle ekranlara gelmeye devam etti. Arka Sokaklar son bölümünde ekip, yalnız dolaşan kadınları hedef alan sapığın peşine düştü

Polisiye dizi Arka Sokaklar 373. bölümüyle izleyenlerini yine ekran başına kilitlemeye geliyor. Dizinin bu bölümünde Arka Sokaklar ekibi art arda yaşanan tecavüz vakalarının failinin bulmaya çalışacaklar ama ipuçları yetersiz. Sapığın kimliğini tespit edemiyorlar. Ta ki oyuncu olma hayali kuran Özge'nin bir inşaatta bulunmasına kadar. Kanal D'nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Müge Boz, Can Nergiz, Alp Korkmaz ve Beril Kayar'ın oynadıkları sevilen dizisi "Arka Sokaklar 373. bölümüyle 5 Haziran Cuma akşamı Kanal D ekranlarında!

ARKA SOKAKLAR 373. BÖLÜM ÖZETİ

Tespit edilen 4 tecavüz vakası. Saldırgan, yalnız dolaşan kadınları hedef aldu yüzünü görebilen kimse de yoktu. Kurbanlardan alınan DNA örnekleri, tek bir faili işaret etmekteydi. Kimliği bulunamamakta, veri tabanından çıkmamaktaydı. Eşkalde çok kaba taslak olduğu için ekibin işi fazlasıyla zordu. Özge hayranı olduğu bir dizinine setine gitti. O sırada dizinin yönetmeni diye kendisini tanıtan adını Fuat sandığı kişi ile tanıştı. Özge, karşısında yönetmeni gördüm hevesi ile oyunculuk hayalinden bahsetti. Fuat telefon numarasını verdi. Oyunculuk ile ilgili görüşelim diyerek kızın aklını çelmeyi başardı. Özge avukat abisi Doruk ile birlikte yaşamaktaydı. Akşam hazırlandı ve dizinin yönetmeni sandığı kişi ile buluşmaya gitti.

Özge baygın şekilde işçiler tarafından bir dere kenarında bulundu Ekip olay yerine intikal etti ve Özge hemen hastaneye kaldırıldı. Abisi Doruk hastaneye geldi, kardeşine ne olduğunu anlamaya çalıştı. Bu sırada Deniz ile karşılaştılar, Doruk ile Deniz eskiden tanışmaktaydı. Engin bu duruma fazlasıyla rahatsız oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler