MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar son bölümüyle Kanal D'ye veda etti

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar 367. bölümüyle sezonunu tamamladı. Yıllardır aynı ekranlarda yer alan Arka Sokaklar bu sezon son kez Kanal D'de yayınlandı.

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Arka Sokaklar 376. bölümü şaşırtıcı sahneleriyle ekrana geldi. Her bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatmayı başaran dizi Arka Sokaklar son bölümünde Engin'in beklenmedik tahin haberi, herkesi üzse de Rıza tüm ekibi ve aileleri toparlayıp evde mangal partisi hazırladı. Engin'in gidişiyle aşkını içine gömen Deniz tüm hayallerini yok etti. Güçlü oyuncu kadrosuyla 9 yıldır başarısını sürdüren Arka Sokaklar son bölümüyle 26 Haziran'da Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluştu.

ARKA SOKAKLAR 376. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerini; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Müge Boz, Can Nergiz, Alp Korkmaz ve Beril Kayar'ın oynadıkları Arka Sokaklar son bölümünde; tayini çıkan Engin, ABD'de görev yapacağı için içten içe mutlu olurken, ayrılacağı içinde üzülüyordu. Deniz için ise bu durum biraz daha farklıydı. İçten içe beğendiği Engin amirinin tayininin gelmesi onun bütün hayallerini yok etti. Arka Sokaklar 376. bölümünde; Engin'in vedası şerefine Rıza tüm ekibi ve aileleri evde mangal partisine davet etti. Hüsnü bir kamyon parkındaki kavga ihbarına gitti. Kavga eden kamyoncuların içerisinde Aslı'nın babası Şükrü'yü görünce şaşırdı. Kamyoncuları toparlayıp karakola gitti. Karakola gelen Makbule gelmesi ile birlikte ortalığı birbirine kattı. Şükrü'ye çantasıyla girişmeye başladı. Hüsnü gördükleri karşısında nutku tutuldu. Şükrü'nün durumuna acıyıp eve götürmeye karar verdi. Suat, Nazike ve çocuklar karşılarında Aslı'nın babasını görünce şok oldular.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler