MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 351. bölüm Kanal D'de yayınlandı

Arka Sokaklar son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Arka Sokaklar 351. bölümde Mesut Sidar'ın izini buldu. Ancak Sidar'ın da Mesut için planları vardı!

Ekranlarda yıllardır izleyici karşısına çıkan ve çok sevilen dizi Arka Sokaklar 351. bölümü izleyiciyle buluştu. Sidar, Mesut'u köşeye sıkıştırarak kafasına silah doğrulttu. Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Müge Boz, Can Nergiz, Alp Korkmaz ve Beril Kayar'ın yer aldığı dizi yine nefesleri kesti. Arka Sokaklar son bölümüyle 19 Aralık Cuma akşamı ekrana geldi.

Arka Sokaklar 351. bölümde Mesut Sidar'ın izini buldu ancak Sidar hiç beklemediği anda Mesut'u köşeye sıkıştırdı. Sidar, erkek kardeşini kurtarmak için eve geldi. Tarık gitmemekte dirense de, kardeşini ikna edip götürmeyi başardı. İhsan sorgulandı ve Urfa üzerinden sınıra gideceklerini öğrendiler. Mesut ve Onur, Urfa Emniyeti ile koordineli çalışmak üzere yola çıktılar. Urfa Emniyeti'nden Serdar Komiser ile görüşüldü.

Sidar, Yakup ve Tarık, Urfa'da şehir dışı bir evde ikamet etmeye başladı. Arka Sokaklar son bölümde Bekir ve adamları kendilerini misafir etti. Harita açılıp çıkış yolu arandı. Yakup, Bekir'in dayısının nalburuna girip, yola çıkmak için hazırlık malzemesi alırken; Mesut, Onur, Serdar'lı ekip baskın yaptı. Yakup kaçmayı başardı ancak, nalburun sahibi Bekir'in dayısı İkram göz altına alındı. İkram sorguda kaldıkları evin adresini verdi. Mesut, Sidar'ın izini buldu. Arka Sokaklar 351. bölümde Serdar'ın ekibi ile birlikte karşılıklı çatışmaya girdiler. Sidar'ın kardeşi Tarık'ta çatışmanın ortasında kaldı. Bekir çatışmada Tarık'ı kurşunların önüne attı ve olay yerinde öldü. Sidar, Mesut'u köşeye sıkıştırdı. Kardeşini öldüren Mesut'un kafasına silahı dayadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler